Témata uživatele Errzo

Témata uživatele Errzo

Téma Poslední reakce
 ahojte,zacal som hladat letenky s odletom vieden / praha a priletom do Nicaraugi, stym ze odlet domov by som chcel z Kostariky z hlavneho mesta San Jose.Vsetko co sa mi dari najst su letenky okolo 800€, pozeral som aj akcne letenky ktore su z prahy avsak na tieto terminy su drahsie o 10000kč.Terminy 8.7-25.7Ak ma niekto nejaky tip na to ako to co najlacnejsie zvladnut , vdaka:) .
Prilet nicaragua - odlet domov Costa Rica
Ve fóru Hledám letenku
2 odpovědi
Ahojte, chystame sa vycestovat do statu Nicaragua, a chcem sa spytat, ak sa pozriete na prilozeny obrazok, tak je mi jasne ze pri zmene leteckych spolocnosti si musim vyzdvihnut batozinu a prejst check inom do druhej spolocnosti.(teda z austrian do united airlines). ale pri zmene lietadla a dalsom prestupe teda prestup v konkretne HOUSTONe, si niesom isty ci treba toto opakovat, alebo nie. Takisto Vas nazor na to kolko casu si enchat na prestup v USA. Vdaka  .
Check it pri prestupoch
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
3 odpovědi
Ahojte, Hladam letenku z Budapesti do Kuala lumpur. Cez expediu som nasiel pre dve osoby dokopy za 500 USD v zvolenych terminoch s Turkish Airlines. Zda sa mi to byt az moc malo, nakolko cez turkish airlines webstranku su letenky po 458EUR/osoba . Neviete niekto kto sa stym zaobera dlhsie a sleduje to, ci v tom je nejaky hacik? Vdaka .
Budapest - Kuala lumpur
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi