Příspěvky uživatele KaKamila

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Až na letenky mám všechno flexibilní a zrušitelné to mám ostatně téměř vždycky. Uvidíme.  Díky za odpověď :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pro mě je cesta důležitá. Je fakt,  že je otázka co bude za měsíc. Já si zatím sbírám informace abych se nějak rozhodla. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mám letenku na půlku dubna do Manchesteru. Cílem je málo osídlená oblast Peak District. Osobně si říkám, pokud budu mít v letadle respirátor a dodržovat hygienu tak nemám důvod neletět. Jsem pod palbou okolí a rodiny, že mám sedět doma.  Ptám se cestovatelů, protože sama nevím co si o tom mám myslet. Co myslíte?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky. Ještě zkusím počkat. Možná přemýšlím i na tim letem pres Londýn. Dcera miluje tyhle opruzny akce s přestupem  :-)


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Bude někdo prosím vědět jak se ještě můžou změnit ceny letenek do Edinburgh. Potřebuju letět v červnu. Teď mi cena příjde vysoká. Ještě bych vyčkala pár týdnů. Myslíte že to ještě klesne. Nebráním se kombinaci letu do/z Glasgow. 

Odlet Praha .  Z okolnich zemí to by musela být letenka za pak kaček.  

Díky za radu a zkušenosti.



0
Citovat Zobrazit ve vláknu

SDAN tak už jsem na to koukala :-( že Adria není dobrá volba.  Takže to jistí bus nebo vlak.  A já tak rááááda lítám. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Teď na to koukám, že by to šlo i z Prahy. Když jsme koukala předevčírem tak byl nejlevnější let z Prahy kolem 7 tis.  Cena 2500 kč plus zavazadlo je už únosné. Nebo za odměnu tam poletím a zpět pojedu buse :-) kompromis. díky Speedy7cz  :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Máte prosím někdo tip jak se rozumně doletět s odbaveným zavazadlem? Jeden rozumný přestup není na škodu.  mám tu různé kombinace ale s odbaveným kufrem je to na prd. Nemáte někdo zkušenost ? 

(Nechce se mi vysmahnout 7 tis za letenku a ani 12 hod v buse :-) )

Díííky

0
Zobrazit ve vláknu

Řeším to samé a(asi mám se zakladatelkou stejně jarňáky) :-) Kolik je dobrá cena za letenku na Kapverdy (odlet z letiště do 4 hod busem).  A je to fakt na koupání na začátku února?  

A varianta hezčí počasí než u nás mě by se zamlouval Kypr :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Quatar... no zkušenost velmi čerstvá. Jen si chci postěžovat, páč to řešení nemá. Kamarádky příbuzný bohužel zemřel tudíž je jasné že nepoletí. Měl letět cca za  2 měsíce. Zkoušela letenku vrátit (náš holčičí selský rozum velel, umřel - nepoletí a klidně jí můžou prodat znova). Nic. Slevu na přebookování na ni musí letět vyřešit dědictví. Nic. Sleva na její novou letenku. Nic.... takže suma sumárum. Vstřícnost nula.  TAk mě to tak nějak naštvalo! Možná je to OK podle nějakých smluv ale lidsky ..... a navíc nešlo  levnou letenku (Austrálie). Tož tak :-(


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak to zní dobře. A jedno sedadlo se dá při troše štěstí s úsměvu vyměnit :-) Ryanair mě posladil  dceru max ob řadu ale s tou si to to risknu ta může letět i sama :-)

díky za info


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Víte někdo prosím jak je to s přidělováním sedadel u Wizz.  Nalšla jsme docela pěkné letenky Vídeň - Larnaka ALE klasika cena nechutně naskakuje za kufry a sedadla. a když to sečtu tak letenky stojí 2x tolik a kousek.

Kufr OK. Chci letět s malým synkem 11 let a to si nelajzju mu nekoupit sedadlo.  Dočetla jsme se že Wizz nově přiděluje sedadla při Check in. Teoreticky když budu mezi prvníma mám šanci že nám dají sedačky vedle sebe :-)


Víte někdo prosím jak to doopravdy funguje? Dají nás k sobě neb nebudou chtít riskovat že dítě bude prudit?

Se sedadlama a kuframa se letnky na obě cesty prodraří o 68 Euro.... fuj :-)


díky za info 

(nechce se mi jim nazvat poplatek za sedadlo když za to můžeme letět na další výlet) :- )




0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak to nezvládnu mě to dotelko asi po týdnu když jsme se koukala ma ty časy že kdy přiletíme ve 12:30 do londýna tak nestíháme prohlídku v 9:00 v Birminghamu.... no debil!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Povedlo se mi si blbě koupit letenky, resp koupila jsme vstupenky pro továrny Jaguár na stejný den jako přiletíme a v Jaguáru nemají jiný termín. Jsou to letenky PRG- Londýn STD. Přebookování je 2x dražší než letenka a tak mě vyjde levněji koupit nové.
Dá se takhle koupená letenka prodat ? Já fakt nevím jsme takový cestovní zelenáč a pokoušela jsme se splnit přání k narozkám mému tatíknovi smiley
Je mi líto aby propadla.

Díky všem za případné info smiley

0
Zobrazit ve vláknu