Témata uživatele george_1

Témata uživatele george_1

Téma Poslední reakce
Aby se neřeklo, že informace jen loudím, tak pár čerstvích informací z Kuby. Byl jsem tam teď deset dní, 6 v Havaně, 4 v Trinidadu... Co se týče ubytování, tak vřele doporučuji tato místa https://www.tripadvisor.cz/Hotel_Review ... _Cuba.html v Havaně a https://www.tripadvisor.cz/Hotel_Review ... _Cuba.html v Trinidadu. Ceny lidové, hostitelé skvělí, snídaně dokonalé, lokalita dokonalá.A aby jste si lépe naplánovali přesuny, tak tady máte vyfocený jízdní řád autobusů a ceník autobusu v Trinidadu - jezdí po pobřežní silnici z Trinidadu na pláž. .
Kuba - pár informací
Ve fóru Co se nevešlo
34 odpovědí
Ahoj, na jaře se chystám na služební cestu do Washingtonu na pár dní, říkám si, že bych si zajel i na chvíli do New Yorku, máte tip jak se nejlépe přesunout mezi těmito městy? Vlakem či autobusem? Máte nějakou oblíbenou autobusovou společnost?  .
Přesun Washington - New York
Ve fóru Co se nevešlo
7 odpovědí
Ahoj, poradí mi někdo, kdo má zkušenosti s cestováním po USA, jak se nejlépe koncem dubna přesunout ze San Diega do New Yorku? Případně kde cestu rezervovat? Děkuji .
Jak nejlépe ze San Diega do New Yorku
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Ahoj, potřebuju poradit. V dubnu jedu na kongres do San Diega, když už jedu takový kus světa, tak jsem si řekl, že bych omrkl i něco jiného než jen San Diego. Říkám si, že bych doletěl do Los Angeles, pak se přesunul na kongres a odtud do New Yorku a z NY do Prahy... Jak se nejlépe přesunout mezi zmíněnými městy, aby mě to nestálo milion a netrvalo to déle než je nezbytně nutné? Na celou cestu mám 14 dní, z toho 4 dny je kongres v San Diegu. Děkuji za rady .
Cesta do ameriky
Ve fóru Co se nevešlo
1 odpověď
Ahoj, máte někdo nějaký tip jak se nejlevněji dostat do Orlanda na přelomu dubna/května? Myslíte, že se ještě objeví nějaké letenky za zajímavé ceny do té doby? Má smysl hledat letenky přímo tam nebo raději vyhlížet případnou akci do Miami a pak dojet autobusem (pojedu tam pracovně, ale jistá časová flexibilita se dá zařídit, takže obě varianty by mi vyhovovaly, jen nechci utrácet za letenku víc, než je nezbytně nutné  .
Orlando na jaře
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Ahoj, mám dotaz na světaznalé cestovatele. V zimě poletím z Okinawi přes Tokio, v Tokiu mám děvět hodin času na přestup, má smysl vůbec přemýšlet nad tím, že bych vyšel z letiště a alespoň v okolí Haneda airport něco prohlédl a okusil atmosféru nočního Tokia? Nebo si už raději rovnou mám vzít polštář a počítat s čekáním na letišti?  .
Devět hodin v Tokiu
Ve fóru Co se nevešlo
5 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se podívat o Vánocích na Kubu. Zatím jsem našel nejlevnější letenky kolem 24 000 Kč. Myslíte, že je to dobrá cena a mám to vzít nebo se vyplatí ještě počkat na nějakou lepší akci? .
Letenky na Kubu přes Vánoce
Ve fóru Hledám letenku
7 odpovědí