Příspěvky uživatele elg

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Na tu zákaznickou linku v aj. Já to trochu probírala i s právníkem apod. a tam jde o to, že když to zrušíte, budou po Vás chtít poplatek za storno. A taky budete zřejmě zapsaná už u letecké společnosti. I já jsem chtěla lety zrušit a zařídit si jinde. Ale zkuste se na tý lince na vše informovat, záleží na koho tam narazíte a co pro Vás udělá. Je to zapeklitá situace. A obchodní podmínky tripsty jsou vážně svérázný.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

radši jsem tam dnes volala z vlastní iniciativy, ač se mi týden od nákupu nikdo neozval. Uznali chybu a poprosili vyrovnat sumu buď přes tel nebo poslat na účet. Vybrala jsem účet, nejsem blázen udávat moje údaje přes tel. Snad bude tedy vše ok. Mailem jsem poslala doklad. A doufám, že bez problému odletím. Jedná se o letenku společnosti smartwings, kde mě zapsanou mají, tak už snad žádný problém nevznikne.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
a kdy letíš? já bych měla 27.7.
Dej kdyžtak vědět, jak ti to dopadlo. Jsem z toho nervní, navíc zítra odjíždím ještě jinam do zahraničí a nevím, jaký budu mít přístup k netu.
Dík a přeju nám všem hodně štěstí!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Stalo se mi úplně to samé. Nikdo mě nekontaktoval a nevím zda letenky platí. Místo 7 tisíc se strhlo 70 korun. Známí mají stejný problém a jim volají a chtějí letenky doplatit do plné výše přes telefon. A jsou velmi nepříjemní, ač se nejedná o naši chybu. V žádných uvedených serverech se letenka ověřit nedá, ale letecká společnost tvrdí, že vystavená letenka na jméno je. Vyřešil tuto situaci někdo?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu