Témata uživatele katulda

Témata uživatele katulda

Téma Poslední reakce
Ahoj, chystáme se koupit letenky z Prahy do Brisbane s korean air v prosinci.. Tak bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo s touto společností zkušenosti (i s placením, jestli je to vše ok)? přestup budeme mít v Soulu, máme na to 6 hodin, je to dostatečná rezerva, ppř. nevíte jak je složité toto letiště, abychom to zvládli  .
Korean air
Ve fóru Letecké společnosti
22 odpovědí
Dobrý den, děkuji za přečtení a jakoukoliv radu. Zakoupili jsme letenky Od Expedie (5.8.18)(kvůli stopu v Istanbubu a jejich výletům) do Namibie. Cca  po měsíci  mi přišla SMS, že let z JAR do WDH je rescheduled až si zavolám na Turkish. Obvolala jsem aerolinky a Expedii a nikdo s tím nemá nic společného. Jsem v ,,kontaktu´´ s Expedii, která mi při 1 hodinovém hovoru řekla ať si vyberem jiné datum odletu z Prahy s posunutím o 1 den. Vypadalo, že je to již zařízeno, pouze řekli, že musí kontaktovat Turkish pro potvrzení a následně mi příjde email s novým itinerářem. Nic mi nedorazilo, za týden jsem jim znovu zavolala. Již nevěděli o posunu našeho letu a domnívali se, že jsme zakoupili let pouze do JAR a zpět letíme z WDH a opět po cca hodinovém hovoru mi řekli, že to zařizují s Turkish  a dají mi hned vědět. Mezitím mi přišli 2 emaily, kde píšou o tom, že to zařizují a že jsou rádi, že s nimi poletíme :D . Opět jsem jim volali a nabídli nám za 200 Euro přebookování. Když jsme odmítly s tím, že bychom to snad měli mít zdarma, tak  opět řekli to samé- jakmile se domluvíme s TA, ozveme se. Potřebovala bych vědět datum odletu kvůli zařízení víz. Opravdu je to protivné pořád jim volat, když se stále nic neposunulo.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?? Nevíte,co máme dělat???Předem děkuji za přečtení a doporučení.. . Katka .
Ahoj, Chtěla bych se zeptat na společnost Hawaiian airlines, jestli je v ceně letenky i zavazadlo (let KOA-OGG)? A v případě letu s Island air, když si budu mít let z HNL- KOA (big Island) a s tou stejnou společností z OGG (Maui)- HNL, tak stačí si jen 1 zakoupit zavazadlo čí musím 2krát? Ppř. jsou i nějaké levnější letecké společnosti na těchto trasách? Mnohokrát děkuji za odpověď, Katka .
Havaj -přelety mezi ostrovy
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí