Příspěvky uživatele charman1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

A co tak si pořídit kreditní kartu DINERS. Na opakované výjezdy z ČR myslím nic lepšího neexistuje. Vedení stojí 990,- Kč na rok.

http://prodej.mesec.cz/kreditni-karty/d ... 1448828588

Pojistné krytí až do výše 150 miliónů pro celý svět. Pojištění pro držitele se vždy "aktivuje" nákupem "něčeho" a úhradu tohoto "něčeho" touto kartou. Stačí si koupit rohlík na letišti a jsem na cestu pojištěný. A pro pojištění spolucestujících (přítelkyně, manželka, děti apod.) stačí uhradit jakýkoliv výdaj spojený s cestou. Třeba benzín do auta cestou na letiště v den odletu či jízdenku na tramvaj, autobus nebo vlak, ani není potřeba platit touto kartou letenky či ubytování. A pokud touto kartou za rok zaplatím 52.650,-Kč a nasbírám tím 390 bodů (1 bod - útrata 135,- Kč) - pozor na měšci je chybně uvedeno 125,- Kč bod - to už neplatí - nově 135,- Kč, tak ani další rok nemusím platit těch 990,- Kč za vedení karty.

Navíc za 490,- Kč vstup do více jak 500 letištních salónků po celém světě. Což se myslím vyplatí. Zkuste si něco koupi např. na letišti v Norsku, Itálii, Anglii či kdekoliv jinde na letištích ve světě. 490,- Kč vyletí jak nic za vodu, kolu, kafe, bagetu a další stravu či nápoje.

Platím kartou a jsem pojištěn zdarma po celý rok a je jedno zda jedu např. na jeden den do Tater na Slovensko na tůru a nebo třeba na měsíc do Thajska.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No myslím, že za cca 2 měsíce půjde cena řádně dolů takže ji teď nemá význam kupovat. V lednu má být uvedena GoPro 5, takže GoPro4 půjde pod kytky a cena poletí dolů. Navíc samotná firma i prodejci mají na skladě obrovské množství kamer a mají velké problémy s prodejem. Kdo, totiž chtěl už nějaké GoPro má a hodně jim jejich obchodní model nabourali číňané se svými SJ4000 a jejich verzemi a nástupci za pár peněz. Svědčí o tom i vývoj ceny akcie firmy.

http://www.kurzy.cz/zpravy/390141-akcie ... ou-24-usd/

Aktuálně už atakují hranici 20 USD - no asi situace ve firmě nebude moc růžová. A smrtelnou ránu GoPro dá samotný Apple až vyjde na trh se svými kamerami. Další NOKIA v historii. A myslím, že už to dlouho nebude trvat.

Nový Apple z GoPro nebude. Skoro každý, kdo má iPhone kupuje ob model nový kus. U GoPro jsem ještě nic takového od nikoho neslyšel. GoPro nemá iovce jako Apple - vo tom to je. Navíc kvalita videa z iPhone 6 je nesrovnatelná s GoPro 4 pokud spešl kameru nepotřebuji ke sportu čili v držáku apod. Prostě pokud si vystačím s telefonem. Asi tak.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nějaká pokuta - kdo ti to řekl. Totální nesmysl. Mi při koupi pasu sám RANGER NP Yosemite, kde jsem pas kupoval řekl, že ho pak doma můžu někomu dát (prodat) a ten se může přijet podívat do národních parků v USA taky. Takže, že by za něco byla pokuta je lež a totální nesmysl.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nemůžu ti psát SZ, pokud chceš ten Annual Pass napiš mi na charman1@email.cz. Co se týče přespání asi nerozumím tvému dotazu. To chceš poradit něco za 20 dolarů ? Obávám se, že ve Frisku nemáš šanci. My byli v červnu, kdy jsou ceny daleko vyšší přímo ve Frisku, tak jsme to vyřešili spaním v motelu blízko Friska. Bylo to cca 30 mil což se, ale vzhledem k ceně benzínu v USA vyplatí někde kousek popojet. Asi tak.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, mohu ti Annual Pass nabídnout. Platnost do 6/2016. Můžu ti poskytnou i nějaké info o západu USA (pokud budu vědět). Nemohu psát zprávy díky své čerstvé nové registraci. Starou registraci (nick) jsem zapomněl a tak se zaregistroval znova. A nový uživatel nemůže psát SZ (opravdu důvod tohoto nikdy nepochopím). Napiš mi na charman1@email.cz. (případně i svůj telefon).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu