Příspěvky uživatele Klára _1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

hugonovak napsal(a):

Pod 36 ooo CZK sa normálnou cestou nedostaneš. Ak je aj nejaká akcia z Európy, býva okolo 30000 CZK.

Ďaľšou možnosťou je počkať na nejakú akciu na Nový Zéland a odtiaľ letieť na Tahiti. Mne sa to podarilo v minulom roku. Spiatočná letenka Mníchov - Auckland v akcii za 600€ a letenky Auckland - Cookove ostrovy, Cookove ostrovy - Tahiti, Tahiti - Auckland spolu asi za 700€. Spolu 1300€. Spiatočná letenka Auckland - Tahiti stála vtedy asi 500€.

Teraz sa spiatočná letenka Auckland - Tahiti na september pohybuje medzi 847 NZD (13142 CZK) - 1104 NZD (16600 CZK). Letenka zo strednej Európy na N.Zéland sa so šťastím na akciu dá kúpiť za 15000 CZK. Takto by sta sa dostali na cenu okolo 30000CZK.

 Na Tahiti aj na Moorei sa dá zohnať lacné ubytovanie (so stanovaním nepočítajte), potraviny v supermarketoch tiež nie sú nejako extra drahé. Pravidelná lodná doprava je len medzi Tahiti a Moorea.

Diky. Pod 30 se ani dostat nechceme. Okolo 30 by to bylo fajn ;) nepocitame se stanovanim. Chceme prave radeji utracet na miste a potapet se... Nez jen platit za cestu zbytecne navic. Proto vznikl tenhle dotaz. Ocividne byl spatne pochopen a proto i zde spousta odpovedi mimo, ze shanet letenku za 20 apod.je blbost... 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

re5pect napsal(a):

Opet zopakuji, ze standartni cena Evropa-Tahiti je 27tis +/-. Pokud chce nekdo pokracovat na Bora Bora tak + dalsich 10tis. Nema cenu spekulovat. Je to snobska destinace. Za 5,10,15,20tis se tam nedostanete... pokud neprijde nejaky error nebo super mega hyper akce kde v obojim pripade je sance asi jak vyhrat sportku. Sorry, ale bud na to penize mate nebo ne. Pokud ne, lette kamkoliv jinam. Tohle jsou uz zbytecny diskuze

Prave na to jsem se ptala. At hledame jak hledame pod 36 jsme se nedostali. Nechceme letet za 20... Ale 30 by byla fajnova cena. Jen Tahiti.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

re5pect napsal(a):

Hele, to zalezi... ta cena se proste pohybuje nekde mezi 25-27tis +/- 3tis. Pokud ti nevadi delsi celkova doba letu (kvuli delsim stopoverum), tak se dostanes k te hranici 25tis sakum prdum. Pokud nechces letet 2 dny, ale jen 1 den, tak se dostanes k te hranici 30tis. Akce typu Tahiti za 15tis z Evropy se proste neobjevuji. Ostatni me muzou opravit, ale ja sem nikdy nic podobneho nevidel. Druha vec je nejaky error, ktery se muze objevit, ale ta sance je hodne, hodne mala... presto je. Na druhou stranu jak jsem psal, jelikoz cena z Evropy na Tahiti je temer konstantni, tak nema smysl kupovat ted v lednu na zari. Pockal bych v klidu na zacatek cervence a potom koupil. Co bych, ale resil uz ted je ubytovani... samozrejme se stornem zdarma. Jedna rada, je tam tropicke podnebi(vysoka vlhkost), takze rozhodne hledej ubytovani s klimatizaci.... ne pokoj s vetrakem, ale opravdu s klimatizaci.-)

Tak stale pod 36 jsme se nedostali... Nejaky tip kde hledat do 30tis? 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

OK, super, diky :) Pekne tipy. Obzvlast ten autobus asi bude sranda. Ale chceme si pujcit skutr, tak to bude skutecne jen na letiste a z letiste :) Googlime, jen v realu to pak muze byt jinak. Potapeci asi nejste, ze?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No jak jsem psala. Co na Tahiti fakt stoji za to nevynechat a co naopak klidne vynechat... nestoji to za ten cas, penize ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim :) Chystame se na dovolenou - dodatecne svatebni cestu - na Tahiti + ostrov Moorea. Jsme potapeci, ale mame radi poznavani mistni kultury, jidla. prirody.. byl nekdo? Doporucite co stoji za to a co naopak ne ;)

0
Zobrazit ve vláknu

Jiste, to ano.. ale nejsou tam pomalu 20ti hodinove cekacky atd.. o to jde ;)

Jak jsem psala.. pomer cena - vykon je asi v teto destinaci nejdulezitejsi..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nejde o cestuj levne, ale jak jsem psala, tak kazda tisicovka usetrena je fajn. Spis mi slo o to, ze pod 35 jsem se zatim nedostala (v zari) a pocitano z Prahy (i kdyby se letelo z Mnichova, tak i odsud se clovek musi dostat..). Ale zase nechci cestovat 3 dny. Takze ten stred pomeru cena - vykon. Procestovali jsme zatim Asii a prestoze tohle je destinace nejdal, tak preci jenom porad doufam v ten posledni raj na zemi ;) Jinak blbe se hleda ubytovani, kdyz nemate letenku :D ale co jsem se koukala, tak o ubytovani nemam nejak vyrazne obavy.. je hodne variant a moznosti. A my nechceme primarne cestovat do turistickych lokalit. Spise naopak.. kazdopadne diky za info o zacatku cervence. To je pro mne, myslim, skvela zprava. Obavala jsem se nakupu letenek s nutnosti nejdele v dubnu apod...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super, moc dekujeme. Zadne prelety v ramci fr.polynesie neplanujeme. Jen lode. Moorea a mensi ostruvky okolo. Co usetrime, tak muzeme propotapet :D takze jinymi slovy necekat na akci, protoze usetrime 3tis na letence? Ja se zatim nedostala pri hledani pod 34tis. Tedy zkusim Vase odkazy. Dekujeme! ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dlouho zde nebyla zadna akce timto smerem. Sleduji... Je nejaka sance, ze se neco objeví? Nebo tip na nejlevnejsi nakup s jakym casovym predstihem? Chceme idealne zari 2018. Diky

0
Zobrazit ve vláknu

Moc děkujeme za tipy... jdu na to smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Velmi dobře anglicky.. španělsky nikdo - krom zakladnich vět a pozdravů. Dotaz zněl - s cestovkou či bez? Jak hledat ubytování - klepat na dveře se značkou? Nebo předem domluvit? Případně jakou cestovku by někdo doporučil..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,
potřebovala bych poradit - Kuba - jak na letenky... zdá se, že se mi všechny akce vyhýbají. A poté i ubytování. či případně celý zájezd - má-li někdo tip.
Od 10 do 17 dní - ideálně s Cayo Largo. Pro 4 lidi - kdykoli příští rok smiley

Klidně poletíme na vlastní pěst - pokud někdo dobře poradí smiley

A co ještě na Kubě vidět?

Diky

0
Zobrazit ve vláknu

Spíš mě zajímalo, jestli někdo opravdu zkusil, zažil - líbilo/nelíbilo... smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, ocením rady a tipy na Silvestr pro dva v hlavních městech Evropy. Prvotně jsem chtěla do Paříže, ale zkoušeli jste/ zažili někdy jinde. Jaké to bylo a přibližný rozpočet smiley

Má to být vánoční dárek smiley

0
Zobrazit ve vláknu