Příspěvky uživatele eremi

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Čtvrtý rok mám HH Diamond, předtím jsem měl několik let i Gold a pokud člověk cestuje natolik, že je schopen to během roku odbydlet, tak je to dle mého jednoznačně nejhodnotnější program ze všech. Samozřejmě na druhou stranu výrazně dráž zaplacený než jiné.

Pokud jde o benefity pro Gold, tak mám velmi dobrou zkušenost, brzký příjezd/pozdní odjezd není skoro nikdy problém (pokud není hotel plně obsazen), velmi často dostane člověk upgrade a pokud má hotel executive floor, tak často i tam, takže má přístup do lounge. Čím víc je člověk na východ (v Evropě i mimo, takže arabské země, Asie), tím větší šance na upgrade a další benefity. Pokud jde o lounge, tak co můžu srovnat, tak je to většinou úplně jinde než u Accoru.

Jinak díky za zajímavé vlákno, jako Eda jsem líný fotit a psát recenze, ale Hiltony mám celkem projeté, tak pokud někdo budete chtít, tak pokud jsem byl, můžu sdílet své zkušenosti. Pokud jde o Varšavu, Hilton tam, včetně lounge byl skvělý, ale faktem je, že naposledy jsem tam byl před COVIDem. Jako Gold jsem tam vždy dostal upgrade do executive pokoje.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Když se to tady ještě stále řeší, tak o mnohém vypovídá kradení alkoholu do petek v lounge nebo hotelu a ještě o tom napsat v cestopisech. Na vlastní oči jsem to viděl jednou v lounge a styděl jsem se jen při pohledu na toho člověka, kterého jsem viděl poprvé v životě, na tohle už musí mít člověk žaludek nebo "žízeň".

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nepustí,je to na ně moc sofistikované,jsou tam dokonce argumenty!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak si dej další flašku a zase něco "vtipného" napiš, pokud teda máš to nutkání, hlavne co nejvíc smajlíků,ať je vidět,jak jsi v "pohode". 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Říká s "nadhledem" hysterická alkoholička....

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak pro antivaxery nekdo (byť zcela neznámá osoba),kdo dokáže aspon argumentovat (ať už jakkoliv) je skoro bůh a když dokáže dokonce hodit funkční!!! odkazy na nějaké studie,tak pak to přece musí být pravda.

Nejsem lékař/biochemik/epidemiolog ani nic podobneho a jen jsem to proletěl,ale moc teda nechápu,jak může někdo nyní dělat závěry o vlivu vakcíny (když se ockuje tak cca rok) na choroby,které se projevují v horizontu let až desítek let.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Teď jsem se opravdu zasmál! :)

Cizy, nechci se zbytečně opakovat a psát to pod každý Tvůj cestopis, ale když už teď píšu, tak opět parádička! :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Opět se budu opakovat,ale jako vždy super! Já na konci ledna snad absolvuji let s uplne novymi Air Ocean Airlines a raritní An-148, se kterými létají jako jediná aerolinka vůbec nyní myslím. Mel jsem na tu dobu plánovaný výlet na Ukrajinu do Ivano-Frankivsku a Cernivcu a tohle mi parádně zapadlo do plánu:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No však ta dnešní ještě není zrušená, takže pořád je šance, že ona vlakem pojede :))))

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kam vyrazis?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Skleničkovou Katku vyhlašuji za sebe přezdívkou roku :))))

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ty hotely pro služební cesty budou otevřené vždycky (teda ty, které se rozhodnou zůstat otevřené) a i dříve to byla obecně výjimka i jiných zemích. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

lma napsal(a):

Jinak zdravotníci to zase zveličují ,tak kritické to zase nebude

Řekne Béda večer u buřtu po 8 hodinách ve fabrice....

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Standa _1 napsal(a):

Protože to tak není. V případě těchto cestovních pojištění máš smlouvu s bankou. Kolikrát ani to ne, protože se vlastně jedná jen o benefit. Až banka má rámcovou smlouvu s pojišťovnou. Ale i zde platí bankovní tajemství a banka nemůže úplně jednoduše poskytnout pojišťovně všechny potřebné údaje o klientech. Jak tam přesně mají předávání informací o klientech banka-pojišťovna, to nevím. Takhle to je alespoň u ERSTE. I proto mají všichni klienti stejné číslo pojistné smlouvy.

 

Na Erste běžně potvrzujeme potvrzení o cestovním pojištění. Nejčastěji to klienti potřebují pro víza. Neslyšel jsem, že by někdy někdo rozporoval, že tam je razítko banky a ne pojišťovny.

Takto to u CSOB Premium není,máš smlouvu přímo s CSOB pojišťovnou, respektive CSOB pojišťovna bez problémů dohleda pojistku dle treba r.c. a s CSOB pojistovnou taky pak komunikujes na přímo,pokud resis něco ohledně pojištění,zejména pokud chceš něco urychlit a na kterou tě banka (banker) stejně odkaze, případně přepošle tvůj pozadavek.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vždycky řešit přímo s pojišťovnou, i sama banka (osobní bankéř) na ni odkáže. Když jsem potřeboval nějaké potvrzení ohledně pojištění komunikovali vždy rychle. Proč by si měla pojišťovna ověřovat u banky existenci pojištění, které je uzavřeno s ní jako pojišťovnou? Banka pojištění pouze zprostředkuje, jinak s ním nemá nic společného. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jendam napsal(a):

Zdravím, chci se zeptat, je-li nutné při návratu z Polska vyplňovat příjezdový formulář, pokud jsem očkovaný. Děkuji za odpověď. J.

Prijezdovy formulář bys měl vyplnit vždy při návratu ze zahraničí i jako očkovaný. Tedy odpověď na Tvou otázku je ano měl bys ho vyplnit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Debilita nezná mezi....

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jistě s logikou a inteligenci vlastní pouze jemu "vysvetli",že v tom není žádný rozpor a ze nemění svůj názor.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Aspon jedna dobrá zpráva.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nuny napsal(a):

Snad se vliv očkování v Portugalsku prokáže v následujících týdnech.

Koronavirus se rozmáhá i v Portugalsku, které má proočkovanou populaci

https://echo24.cz/a/SwdRH/korona...u-populaci

Jj brzo se ukáže, jak to bude nebo nebude fungovat. Každopádně, když nic jiného,pro mě je benefit i v tom,že se dá už relativně normálně aktivne fungovat i cestovat (v roce 2021 jsem absolvoval vše planovane).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ono je asi pro těžké pochopit to,ze to očkování by mělo primárně snižovat pravděpodobnost že daná osoba skončí v nemocnici/JIP/ventilátoru a to v nasobcich.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mikir tady zase jede bomby predpokladam z reakci:) Žijící důkaz toho,jak cizí blbost může fyzicky bolet jak rika jedno české přísloví.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mily Jardo, Bear měl vždycky rozumy tohoto typu a úrovně a myslel si o sobě,že vidí až za roh, nic se v čase nezměnilo, aspon nějaké jistoty zůstávají:) 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jako vždy super cestopis. Ty a tonic pro mě top!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tonic napsal(a):

jo cital som, diky

Tonic za mě časově úplně v pohodě půl dne v Petře pokud jsi trochu ve formě a nehodlás trávit hodiny focením nebo čtením každého popisku,který za půl dne stejně zapomenes. Stihneš vše včetně Monastery a zastávky na čaj. Jinak za mě bych naplánoval příjezd na ráno, já vyrážel v únoru v 8 a bylo to s minimem lidí, u Monastery jsem byl sám a to bylo v roce 2016, tedy v době, kdy tam bylo mnohem více lidí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu