Příspěvky uživatele lola

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

nevyhodí tě. byla jsem tam v létě a taky jsem trávila noc na letišti (už se mi nechtělo utrácet za hotel a měla jsem let hodně brzy ráno). na letiště jsme dorazila budem kolem jedné ráno. extra pohodlné to tam nebylo, ale měli aspoň wifi zdarma. na celém letišti jsme dohromady čekali asi 3, a občas prošel někdo z úklidu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

já jsem v barceloně byla koncem května, lístek jsem kupovala online (vybíráš si myslím i čas vstupu),a do sagrady jsem šla navečer, a na vstup jsem žádnou frontu stát nemusela. ve věži jsem se byla podívat taky, vcelku zajímavé, ale myslím, že výhled na barcelonu je z mnoha jiných míst i hezčí. ale interiér mě vážně nadchl, byl to docela zážitek (za mě asi i větší než jiné gaudiho stavby).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj,

byla jsem v obou, hezké jsou obě budovy, ale pokud si chceš vybrat jen jednu z nich, tak bych asi volila casa mila. jinak určitě stojí za to podívat se dovnitř do sagrada familia. zvenku je to zatím pořád dost nic moc, ale interiér je vážně působivý. Osobně se mi hodně líbila i crypta de la colonia güell (kousek za městem).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj,
do kopule se člověk dostane až z baziliky, takže fronat se vystát musí. viděla jsme tam ale i lidi z nějaké agentury nabízet vstup do baziliky rovnou, bez čekání ve frontě, asi za 10 euro.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu