Témata uživatele Swarley

Témata uživatele Swarley

Téma Poslední reakce
Ahoj, potřebuji pro kamaráda zabookovat letenku z Asie do Evropy, jako jeden z dokumentů při žádosti o schengenské vízum. Protože se může stát, že vízum nedostane (nebo dostane, ale na jiný datum), rádi bychom zabookovali letenku, která půjde plně a bez problémů vrátit. Koukal jsem na AirFrance a Qatar (viz screenshot). Oba nabízí možnost, která se tváří jako plně refundable letenka, ale nikde na webu se mi nepodařilo dohledat jak vypadá realita při refundaci a jestli tam není nějaký chyták (třeba vrácení ve formě kreditů místo peněz zpátky na kartu). Máte prosím někdo zkušenost s refundací u některé z těchto společností?  .
Refundable letenka při žádosti o vízum
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi
Ahoj,  Hledam jednosmernou letenku SGN -> CDG kolem 10. kvetna. Nasel jsem celkem rozumnou na pelikan.cz - ale pokud mozno, nechci to u nich kupovat vzhledem k velmi spatne zkusenosti z minulosti.  Rad bych koupil letenku tady na letenky.cestujlevne.com, ale bohuzel zde nemuzu stejnou najit (haze mi to pouze drazsi Air France). Je nejaky zpusob, jak se vyhout Pelikanovi pri koupi stejne letenky? Diky za radu      .
Letenka z pelikana na cestuj levne
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Ahoj, potřebuji pořídit nový velký kufr na cesty. Mám jeden starý látkový (logo je už uražené), který má sice už zrezlá kolečka a vypadá hrozně, ale stále plní funkci a především mu funguje zip. V rodině proběhlo v poslední době několik nákupů kufrů, ale téměř vždy po jednom či dvou použitích odešel právě zip (často se jednalo u kufry ze supermarketů). Hledám tedy kufr, který zvládne cca 10 cest ročně. Prioritou je kvalitní zip, který, v případě potřeby, udrží napěchovaný kufr a nerozjede se. Příjemné by bylo, kdyby měl pouze dvě kolečka. Rozměry aktuálního jsou 70x48x22cm (74litrů), což bylo dostačující. Čím nižší cena tím lépe, na značce nezáleží. Máte prosím nějaké tipy, zkušenosti, apod?  .
Velky kufr na cestování
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
41 odpovědí
Ahoj, potřebuju kvůli vízu jednosměrnou letenku z Jakarty kamkoli do zahraničí, pryč z Indonésie. Zatím jsem našel za cca 730Kč s Tiger Airways do Singaporu. Víte prosím někdo o něčem levnějším, když ji stejně neproletím (nějaká akce, promo apod.) Ideálně, pokud bude v termínu květen - červenec 2016. Díky .
Nejlevnější jedmosměrná kamkoli z Jakarty
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi
Ahoj, sháním letenku na konec prosince nebo začátek ledna do Thajska. Protože ještě přesně nevím, kdy a odkud poletím zpátky, zvažuji dvě možnosti: 1) Nákup jednosměrné letenky a návrat řešit až to bude aktuální 2) Nákup zpáteční letenky s pevným datem odlet a možností posun návratu Jakou možnost považujete za výhodnější a je možnost někde zakoupit letenky ve variantě dva za rozumnou cenu? Nevadí mi být na cestě delší dobu nebo víc přestupů. Záleží mi jen na odletu z Prahy nebo okolí, kam se dá rozumně a lacině dostat (Vídeň, Budapešť, ...) Díky  .
Jednosměrné Thajsko nebo možnost změny návratu
Ve fóru Hledám letenku
1 odpověď