Témata uživatele Gabriel

Témata uživatele Gabriel

Téma Poslední reakce
Zbývá na ní něco přes 5GB. Jedinou podmínkou je vlastní vyzvednutí u I.P. Pavlova po předchozí SMS domluvě na 603 104 275.Jen SMS, prosím. .
Věnuji datovou SIM Izrael
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Ahoj,Potřeboval bych prosím radu ohledně kompenzace. Kupoval jsem pro kolegyni a pro klienta letenky Stockholm - Praha s přestupem v Kodani. Oba lety s Norwegian. Přestup měl být hodina deset minut. Let Stockholm - Kodaň byl zpožděn o skoro dvě hodiny, v důsledku čehož nestihli let Kodaň - Praha a letěli až druhý den ráno (hotel jim hradili). Přijde mi, že to úplně dobře nezapadá do těch pravidel "zpoždění alespoň tři hodiny", byť jinak platí, že na tom ztratili podstatně víc času než tři hodiny. Nevíte někdo prosím, jak to v tomto případě má fungovat s odškodněním?Děkuju za (nejlépe zkušeností podloženou) radu! .
Norwegian: Odškodnění?
Ve fóru Letecké společnosti
7 odpovědí
Ahoj, Hledám někoho, kdo navštívil Panamu a rád by se (nejlépe osobně v Praze) podělil o zkušenosti. Máme koupeny letenky na leden a rádi bychom si rozplánovali co vidět, co vzít v potaz (očkování apod.). Nejlepší by bylo setkání v Praze - zaplatím buď za konzultaci jako takovou nebo alespoň za nějaké pohoštění v restauraci. Ale dopisováním rovněž nepohrdnu (pokud to osobně z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje). Napiště prosím buď sem nebo na gabriel.o@email.cz. Děkuju! Gabriel .
Panama
Ve fóru Co vidět a navštívit
2 odpovědi