Témata uživatele phortun

Témata uživatele phortun

Téma Poslední reakce
 Zdravím, před pár dny se mi stala v Mexiku nemilá věc - vybral jsem z bankomatu americké dolary (dvakrát během pár minut) a pak jsem ke svému překvapení zjistil, že kromě avizovaného poplatku 7.95 dolaru mi byl v obou případech stržen ještě další, 65 dolarový poplatek za "kolísavý kurz" nebo tak něco. Celkem mi tedy bylo strženo v přepočtu skoro 4000 Kč. Moje česká banka (Airbank) mi řekla, že s tím nic dělat nemůže. Neuměl by někdo poradit, co s tím? Díky. .
Skrytý poplatek za výběr z bankomatu v Mexiku
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Zdravím, chystáme se s přítelkyní do Mexika a rádi bychom tam zůstali delší dobu, takže máme jen jednosměrné letenky. Imigrační úředníci prý ale často při vstupu do země chtějí vidět zpáteční letenky, resp. jakoukoliv letenku nebo jízdenku, jako důkaz, že jejich zemi zase opustíme. Nemáte někdo tip, jak si něco takového co nejlevnějši opatřit? Fake letenky si vystavovat nechceme. Četl jsem, že nejlevnější bývají lety z Cancunu na Havanu nebo do Miami, ale zatím jsem nic přijatelného nenašel. Díky moc. Petr .
Co ukázat v Mexiku místo zpáteční letenky
Ve fóru Tipy na levné letenky
10 odpovědí
Zdravím, za pár dní letím s Ryanairem na Kanáry a četl jsem, že tato společnost dělává problémy se zavazadly. Já s ní ještě neletěl, tak se raději ptám. Do kabiny mám v ceně letenky dvě (55x40x20 cm a 35x20x20 cm) a k tomu jsem si přikoupil jedno odbavené (15 kg). Do kabiny jsem si chtěl vzít batoh a tašku s noťasem, ale na tu menší velikost holt ani jedno z těch dvou zavazadel nezmáčknu  .
Zavazadla - Ryanair
Ve fóru Letecké společnosti
14 odpovědí
Zdravím, potřebuji se dostat na berlínské letiště Schonefeld a všiml jsem si, že ceny za bus jsou u Student Agency na této trase poněkud podivné - na toto letiště je to z Prahy vždy 520 Kč a přitom do centra Berlína, který je až půl hodiny další jízdy za letištěm, je ten stejný spoj třeba za 27O Kč. Logicky mě tedy napadá koupit si lístek do centra Berlína a pak ale vystoupit už na letišti. Dělá to tak někdo? Je s tím nějaký problém? Díky  .
Student Agency: Praha - Schonefeld
Ve fóru Autobusová doprava
3 odpovědi