Příspěvky uživatele fide

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Je pravdou, že když dám jen 1700 yenů více, tak jedu Skylinerem a nemusím se trápit s Keisei :). Díky moc. Mám v tom již více jasno:). Už jsem zjistil i ten řidičák:) Stačí mezinárodní a nemusí být přeložen. Jen je to plus pro místní policajty:).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Chápu.

Pro první část je nejlevnější použít [Tokyo Subway 24-hour Ticket + Keikyu Line One-Way Ticket] + Keisei = 1200 + 1100

Pro delší část v Tokyu použít Keisei + 72-Hour ticket + Keisei = 1100 + 1500 + 1100.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

1. Letíme na 10 dní na Okinawu, tak proto ten skůtr.

2. Pár přes Airbnb jsem již našel.

3. Skvělé. On itinerář vypadá následovně: ráno v 6 hodin přistaneme na Hanedě (koupíme si jednodenní s Keikyu line) a na chvíli se podíváme na do Tokya a v 16 hodin nám letí z Narity na Okinawa letadlo. Na Okinawě budeme 10 dní a potom se vrátíme na 3 dny do Tokya. Přilétáme na Naritu z Okinawy a potom na závěr odlétáme také z Narity, takže by měl stačit jen ten 72-hour ticket.

Díky moc za pomoc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den,

měl bych prosím pár dotazů:

1. Chtěl bych si půjčit v Japonsku skůtr. Bude mi stačit mezinárodní řidičák nebo je potřeba něco více?

2. V jaké části Tokya v blízkosti metra by jste doporučili ubytování (2 noci)? UENO?

3. Jak je to s využitím Tokyo Subway ticketu? Můžu příletět ráno v 6 na Hanedu, jet se podívat na pár hodin do centra a potom na jet na letiště Narita (odlet 16) a k tomu bude stačit jen 24-hour ticket? Dá se tento ticket použít z Hanedy a na Naritu? A kam by jste na pár hodin: dobré jídlo a něco zajímavého podívali?

Děkuji mockrát za odpovědi.

S pozdravem Petr

0
Zobrazit ve vláknu

Jak dlouho by to asi trvalo se dostat z nádraží na letiště? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Musím promyslet ještě dvě možnosti. Vlakem v 11:20 s tím, že ve Vídni se dojede 13:20 a jsou dvě hodiny na to se dostat z nádraží na letiště a dostat se do letadla. Nebo nakonec auto. Bohužel dřív nemůžeme vyjet.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,
pomohli by jste mi prosím s jedním dotazem? Jedeme přes Vueling z Vídně do Paříže 18.11. v 15:25 a chceme jet z Brna se Student agency v 12:10 a přímo na Letišti by jsme byli ve 14:25. Stačí hodinová rezerva? Možná by se vyplatil online check in. Co jsem se dočetl, tak zadarmo se dají sedadla bookovat už 7 dní předem. Co se týče zavazadla, tak bude jedno navíc do 23 Kg a na ten by se taky udělal check in.

Děkuji mockrát. Petr

0
Zobrazit ve vláknu

Ještě k tomu stopoveru v Abu Dhabí. Pokud budu jezdit MHD, tak asi jezdí i v noci. Dá se tam domluvit anglicky? A musím mít asi vyměněnou jejich měnu předpokládám. Dolary nepoužívají. Plánuji jet taxíkem k mešitě a potom se MHD dostat na Corniche a potom zpět na letiště. Díval jsem se i na cenu z letiště k mešitě a podle Dave tady na stránkách by cena měla být 200, ale Uber uvádí cenu 47-60 AED, což je přes 300. Ale i tak je to asi jednodušší než jet večer autobusem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Bohužel víc času nebudu mít, ale už jste to podle vás vymyslel.

1. Večer si někde u Viktoriaparku zarezervuji ubytování přes AirBnb. a podívám se na Brandeburg Tor a možná vyzkouším Berliner Weisse
2. Ráno si dám Currywurst na nejlepším místě, kde ho mají právě kousek od Viktoriaparku
3. Po této vydatné snídani půjdu na Bahnhof Zoo a nasednu na 100 a dojedu na Alexanderplatz a potom na letiště

Je to jednoduché a snad se neztratím smiley. Jen se chci zeptat, jak asi dlouho jede ta 100 a zda lístek na ty 2 hodiny koupím přímo v autobusu. Z letiště si mám asi vzít autobus nebo metro do centra. Nevíte, jaký autobus nebo metro a potom zase zpět z Alexanderplatz. Škoda, že neexistuje něco jako je u nás IDOS. Tam bych si to našel.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky mockrát všem. Nevěděl jsem, že toho Berlín tolik nabízí k vidění smiley. Jediné z čeho mám hrůzu je z toho Currywurstu:). Aby mě z toho nebylo špatně při té kombinaci smiley.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím všechny,
Za dva a půl týdne letím do Asie a mám během letu dva stopovery a rád bych, zda by někdo mě nedal pár tipů, co dělat a jak toho využit.

1. Berlín - přilétám ve 20:20 a odlétám v 11:30 - možností je si u letiště zaplatit ubytování a ráno nebo ještě večer se podívat po Berlínu. Stálo by to za to? Kam by jste se podívali v Berlíně a spíše večer nebo ráno? Jak funguje doprava? Ceny, jezdí i v noci?
2. Abu Dhabí - přilétám ve 20:30 a odlétám v 8:30 - počítám, že bych nespal a spíše se podíval po Abu Dhabí. Kam by jste se zde podívali?

Děkuji mockrát za jakékoliv rady.

Fide

0
Zobrazit ve vláknu