Témata uživatele fide

Témata uživatele fide

Téma Poslední reakce
Dobrý den, měl bych prosím pár dotazů:1. Chtěl bych si půjčit v Japonsku skůtr. Bude mi stačit mezinárodní řidičák nebo je potřeba něco více?2. V jaké části Tokya v blízkosti metra by jste doporučili ubytování (2 noci)? UENO?3. Jak je to s využitím Tokyo Subway ticketu? Můžu příletět ráno v 6 na Hanedu, jet se podívat na pár hodin do centra a potom na jet na letiště Narita (odlet 16) a k tomu bude stačit jen 24-hour ticket? Dá se tento ticket použít z Hanedy a na Naritu? A kam by jste na pár hodin: dobré jídlo a něco zajímavého podívali?Děkuji mockrát za odpovědi.S pozdravem Petr .
Japonsko, Tokyo - pár dotazů
Ve fóru Co se nevešlo
8 odpovědí
Zdravím, pomohli by jste mi prosím s jedním dotazem? Jedeme přes Vueling z Vídně do Paříže 18.11. v 15:25 a chceme jet z Brna se Student agency v 12:10 a přímo na Letišti by jsme byli ve 14:25. Stačí hodinová rezerva? Možná by se vyplatil online check in. Co jsem se dočetl, tak zadarmo se dají sedadla bookovat už 7 dní předem. Co se týče zavazadla, tak bude jedno navíc do 23 Kg a na ten by se taky udělal check in. Děkuji mockrát. Petr .
Cesta na letišti ve Vídni - časová rezerva?
Ve fóru Co se nevešlo
9 odpovědí
Zdravím všechny, Za dva a půl týdne letím do Asie a mám během letu dva stopovery a rád bych, zda by někdo mě nedal pár tipů, co dělat a jak toho využit. 1. Berlín - přilétám ve 20:20 a odlétám v 11:30 - možností je si u letiště zaplatit ubytování a ráno nebo ještě večer se podívat po Berlínu. Stálo by to za to? Kam by jste se podívali v Berlíně a spíše večer nebo ráno? Jak funguje doprava? Ceny, jezdí i v noci? 2. Abu Dhabí - přilétám ve 20:30 a odlétám v 8:30 - počítám, že bych nespal a spíše se podíval po Abu Dhabí. Kam by jste se zde podívali? Děkuji mockrát za jakékoliv rady. Fide .
Stopover Berlín a Abu Dhabí
Ve fóru Co se nevešlo
12 odpovědí