Témata uživatele theHound

Témata uživatele theHound

Téma Poslední reakce
Ahoj, silvestr trávíme na Bari (radši bychom na Bali)... Nemáte někdo tipy na zajímavá místa v okolí? .
Bari
Ve fóru Co vidět a navštívit
24 odpovědí
Chystáme se již po několikáté do Říma, město milujeme a máme i celkem prochozené. Rádi bychom tentokrát zašli i na méně známá místa. Máte nějaké tipy? případně i na okolí Říma. Díky .
Řím
Ve fóru Co vidět a navštívit
17 odpovědí
Nemáte někdo zkušenost? Pořádají se vůbec v evropě? .
Aukce zavazadel na letišti
Ve fóru Co se nevešlo
7 odpovědí
pro pobavení... Byl jsem začátkem měsíce na služební cestě v Belgii. Hotel podprůměrný, především špinavý. Snídani kterou jsem si extra připlácel (10€) jsem radši ani neokusil, protože vše okolo bylo špinavé a já měl před sebou celodenní jednání. Když jsem odjížděl chtěl jsem doklad o zaplacení. Majitel, recepční, uklízeč a servírka v jednom mi sdělil že mu došel toner ale ať mu dám email že mi to pošle na email. Nevidím problém... Doklad nedorazil, a po 5 telefonátech na booking.com, kteří ho neustále urgovali mi napsali toto: _________________________________________________ Vážený pane XY, Děkujeme Vám, že jste si vybral Booking.com. Obracíme se na Vás z důvodu Vaší rezervace 198559320, Hotel De Keizer, check-in 2016-05-01, check-out 2016-05-02. Hotel De Keizer nás informoval, že nebude schopen fakturu odeslat z toho důvodu, že jste vyvěsil velmi nízké hodnocení na naší webové stránce. Snažil jsem se to ubytování rozumluvit, nicméně ubytovací zařízení bohužel nemají povinnost vystavovat faktury, a tedy se opravdu mohou takto rozhodnout. Pokud doklad opravdu nutně potřebujete, možná by stálo za zvážení, zda byste hodnocení nezměnil, nebo alespoň nesmazal, když je to pro ubytovatele takto důležité. Omlouváme se Vám za nepříjemnosti. Pokud si přejete kontaktovat přímo ubytování, můžete použít následující kontaktní údaje: Hotel De Keizer Tel.: +32472772026 V případě jakýchkoli dalších otázek nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem -- XY Booking.com Customer Service Team _________________________________________________ Hodnocení pokud budu měnit tak ještě dolu a přidám fotku se snídaně kterou sem nepřidal. Přemýšlím že zašlu stížnost na belgické úřady. Doklad z platby kartou mám. .
Zkažená belgická pralinka
Ve fóru Vyhledávače hotelů
32 odpovědí
Hoj, s přítelkyní jsme skoro celé Září na západě USA. Kdyby byl nějaký pár, který by chtěl dát nějaký trip byly bychom rádi. My 26 let Jinak rádi poznáme pár se stejnou zálibou v cestování…. Jednou nebo dvakrát ročně dáváme větší trip nejčastěji do států, a během roku kratší výlety po Evropě, nejčastěji za historií a přírodou. .
Západ USA, Září 16
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí
Neřešil někdo prepaid datovou sim v Itálii? Jsme tam několikrát ročně a líbilo by se mi jen občas dobít kredit a mít internet když budu během roku potřebovat. Zatím my nejlépe vychází TIM, ale data jsou vždy časově ohraničená. Nemáte někdo konkrétní zkušenost? Díky .
Prepaid data SIM - Itálie
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Dlouho jsem hledal popruh na kufr bez zámku. Nemohl jsem si vybrat žádný co by se mi líbil. Nakonec sem vybral na Ali, dávám tip, kdyby to taky někdo řešil. Přijdou mi celkem povedené. 7,49usd: http://www.aliexpress.com/item/SAFEBET- ... 47974.html Tady v podobném stylu i visačky 1,4usd: http://www.aliexpress.com/item/Min-Orde ... 55746.html .
Popruh na kufr
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
2 odpovědi
http://zpravy.idnes.cz/ceska-vlada-zapl ... domaci_pku Taky vás to naštvalo? Ať už ty holky byly nezodpovědné nebo ne, to je jiná věc. Každopádně toto a kauza Libanon ohrožuje všechny co chtějí po blízkém východě cestovat... čecháček = miliony dolarů.. chjo  .
Výkupné za unesené česky v Pákistánu
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
25 odpovědí
Jde zakoupit delší stopover cca 5 dní? Npříklad PRG-LAX za pět dní LAX-HNL a poté zpět HNL-PRG. Jedině to vyhledávat jako multicity? .
Jak na stopover
Ve fóru Vyhledávače letenek
2 odpovědi
Nechtěl by nějaký pár podělit náklady na dopravu a apartmán v Livignu? Chtěli bychom na 4 noci (3 dny na svahu). My 25 let .
Livigno
Ve fóru Hledám spolucestujícího
2 odpovědi
planujete nekdo vyrazit? Checkujete letenky? .
Olympijské hry 2016 Rio de Janeiro
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Také řešíte kam se na chvili v zimě schovat za malo peněz? https://m.youtube.com/watch?v=Ecgh2pPFSpo .
Kam na zimu v Evropě
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí