Příspěvky uživatele hmrazik

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj Veroniko,

v září 2013 jsme byli s kamarády v NYC a NY PASS byl super. Byli jsme na 10 dní s tím, že chceme vidět všechno, co k NY patří (základ - Empire State Building, prohlídka Rockeffelerova centra, MoMA a další muzea a výstavy), tak jsme si koupili 7 denní pas za cca 4 tisíce a vychodili "atrakce" které by normálně stály přes 8 tisíc Kč. Vyplatí se koupit to online, když to párkrát zadáš do googlu, začnou se ti na různých webech nabízet reklamy na NY PASS se slevovým kódem na 15-20% (nebo si zkus na google najít aktivní kód pro získání slevy na objednávku online, nemělo by to být složité). Na místě si to pak dojdeš vyzvednout do některého z výdejních center (jedno je hned u Times sq.).

NY Pass se vyplatí, když to chcete fakt využít, je dobré si spočítat, co chcete vidět a na kolik vás to vyjde a porovnat s cenou NY Passu. My chtěli vidět hodně, takže jsme z toho vytěžili, co se dalo smiley. Funguje to tak, že některý "atrakce" máš s NY Passem úplně zdarma (https://www.newyorkpass.com/En/new-york-attractions/#0), u jiných je sleva (https://www.newyorkpass.com/En/new-york-attractions/#1). Některé si musíš rezervovat dopředu třeba telefonicky, jinde jen přijdeš a ukážeš.

Často jsou v NY Passu věci, které by tě nenapadli, že by člověk mohl využít - my si třeba zadarmo půjčili kola a jezdili po central parku smiley

Užijte si v NYC! smiley
Honza

0
Citovat Zobrazit ve vláknu