Příspěvky uživatele bublina213

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Jak píše czechincalifornia, jedná se o dva lety v rámci jedné letenky. Abych byla upřímná, vůbec s tímhle nemám zkušenost. Vždy jsem letěla buď přímo (Praha - Dublin) anebo jsem letěla s přestupem, ale se dvěmi společnostmi. Což pro mě znamenalo, Praha - Kodaň jeden let s jednou společností, zde si vzít kufr a jít znovu na odbavení, protože jsem letěla na další letenku Kodaň - Reykjavík. Pokud to ale dobře chápu, teď budu mít jednu letenku na dva lety, což znamená, že kufr poputuje až do cílové stanice a já na mezipřestupu ho nebudu řešit. Půjdu si rovnou najít svůj let a půjdu k němu. Co by mě ale zajímalo, někdy se stává, že přiletíte na Terminál 3 a letí Vám to z Terminálu 2. Což znamená, znovu projít kontrolou s příručním zavazadlem a další zdržení. Nebo se pletu a vše je jinak? Navíc, pokud mám jednu letenku na dva lety a a první let by měl zpoždění, tak by mi automaticky Delta měla dát náhradní spoj, ne?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pokračuju dále do Kanady do Calgary. Našla jsem buď přímý spoj z EWR, ale nemám šanci se tam přes noc dopravit. Shuttle jezdí pouze do 23:30 a nevím, jak dlouho mi po příletu bude trvat imigrační kontrola. Pak jsem tedy našla spoj přes Delta airlines. Odlet z JFK do Seattlu a zde přestup na spoj do Calgary. Je zde 51min na přestup. Tak právě nevím, přijde mi to docela málo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No v 6h ráno mi zase letí spoj do cílové destinace. Z EWR mi letí přímej spoj, ale bohužel co sem koukala, tak zas nejhorší doprava mezi letištěm JFK a EWR. Ano, letí mi spoje i z JFK, ale už s přestupem a to většinou doba přestupu 45-70min a to mi přijde dost málo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc. Ještě taková otázka, mám přiletět ve 20:30, než projdu kontrolou atd, počítám, že se budu přepravovat kolem 23h. Jak moc je to bezpečné pro samotnou holku tím metrem?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak se nejlépe přepravit z JFK na EWR.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu