Příspěvky uživatele Cassper

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Díky za tip. Ale na Kanáry se díky cenám letenek, a že tam bydlí přítelkyně sestřenice, vlastně můžeme podívat kdykoliv. ... Chorvatsko určitě taky neodsuzuji, ale spíš ho vidím jako rodinnou dovolenou v příštích letech s dětmi :) ... Teď opravdu hledáme průzračné moře, palmy, bílý písek atd. v zemi, kde jsme ještě nebyli a zatím koukali jenom na obrázky na internetu :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jo tak :) Já myslel, že třeba v Dom. rep. jsou obecně hotely tak nějak na štíru.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Můžete to prosím s tou Dom. rep. trochu rozvést ? Proč by tam bylo problémem najít správný hotel ? Myslím tím v době internetu a všemožných srovnávacích portálů pro ubytování.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Plavba po Karibiku na vyletni lodi by neprosla u pritelkyne :) ... To nam spis treba napresrok nadelim sam k vyroci nebo tak neco, protoze naopak ja bych to podniknul velmi rad :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc :)
Na 3 týdny jsem tedy na Hawaii čekal víc :) ... Západní pobřeží USA nám na 3 týdny vyšlo ve 2 na 120.000,-Kč a to jsme většinou spali v autě :)

Tedy bylo to před 6ti lety, tak nevím jak moc se ceny změnily.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Bylo by možno poslat zhruba nějaký itinerář toho co jste zvládli, navštívili, co cena obsahuje atd ?

Díky moc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Státy a roadtrip budou asi až o půl roku později.

Havaj nebo Karibik by byly OK a klidně si je dovedu představit, že splňují moje požadavky výše napsané. Ale myslím, že se v těchto destinacích asi moc nepotkáme s cenou.

A konkretizovat samozřejmě můžu, i když moc už nevím jak. ... Prostě hledáme "válení". Nic moc jiného asi není potřeba. Nejsme tipy na takové ty fakultativní výlety "koupání s delfíny" apod. ... Ale zase večer si pěšky zajít do blízkého městečka na dobrou večeři, trocha romantiky, tak to jo.

Jo a mimochodem. Pokud možno, aby se jednalo o zemi, kde Vám nehrozí ukamenování za to, pokud Vás někdo přistihne při sexu na veřejnosti :) Přece jenom to jsou líbánky :D

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Seychely by prit těm Perhentian islands měly výhodu, že tam případně je i co vidět (asi :) ). Jako že večer se jít projít do města na večeři nebo tak něco.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,rád bych Vás požádal o tip na exotickou letní dovolenou (červenec - září 2017), která bude vlastně svatební cestou/líbánkamiIdeálně by to vypadalo asi takto Maledivy. Prostě ten domeček na pylonech, průzračná voda, bílý písek, válení na lehátku, koupání, dobré jídlo a pití ...Ani jeden nejsme vysloveně baťůžkáři, takže poznávání dalekých krajin tímto způsobem (Baťoh, vlak, místní jídlo na ulici ...) není nic moc pro nás. Navíc nás pak čeká roadtrip po USA, takže baťůřkářsko-cestovací choutky si naplníme tam.Cenově kdyby se to vešlo do 50tis na osobu ? Samozřejmě čím méně, tím lépe. Ale zase ne šetřit zbytečně na nepravém místě.Možná bych ještě dodal, že v srpnu budu týden na služebce v Singapuru, takže kdyby to bylo někde v daném regionu, tak by to bylo fajne, protože bych ušetřil za jedu letenku Praha - Singapur a zpět :) ... Ale nutné to není. Navíc nevím jak je to v srpnu v jihovýchodní Asii s dešti. ... Pokud třeba v daném období a ceně je nejlepší Mexiko/Kuba nebo já nevím co na druhé straně světa, tak ok. Třeba kamarád mě překvapil a na svojí svatební cestě byl v Panamě u moře. To je něco, co by mě vůbec nenapadlo a on si to hodně chválil.

Už jsem celkem dost Googloval, tím víc jsem asi zmatenej. Takže díky moc za jakékoliv rady :)

0
Zobrazit ve vláknu

To je přesně ono. Může to být, že někdo chce třeba jen jméno, příjmení a číslo pasu a najednou další bude chtít i datum vydání pasu a pokud to nebudu mít u sebe, tak je problém.

Takže asi to udělám tak jak píšeš. Od všech 4 budu mít vyfocenou stránku pasu s fotkou a důležitýma informacema. To by snad mělo stačit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

V 2016 bychom chtěli ve 4 vyrazit na roadtrip po Austrálii. Pravidelně tedy kontroluju levné letenky.
Měl bych však dotaz. Co všechno potřebuju mít připraveno, abych v případě extra dobré akce mohl letenky rovnou koupit. Myšleno samozřejmě kromě peněz a termínu kdy chci letět smiley

Jméno a příjmení je jasné. A teď co dál. Datum narození ? Rodné číslo ? Číslo občanky ? Číslo pasu ? Datum vystavení pasu ? Do kdy je pas platný ? Číslo nějaké žádosti o vízum ?

Jde mi o to, abych tyto informace od nás 4 měl připravené, protože v případě extra dobrých akcí není zrovna čas na to někam volat, čekat až se Vám dotyčný za 4 hodiny ozve zpět a ptát se ho na číslo pasu smiley

0
Zobrazit ve vláknu