Příspěvky uživatele lojzic1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

eremi napsal(a):


Myslíš, že auto z půjčovny na Kanárech je registrované v ČR? Takže možná spíš Ty nejdřív začni přemýšlet než začneš vykládat hovadiny a o tom kdo je mimo. Abys ten papír pak zase nemusel z toho záchoda tahat. Jinak tuhle směrnici jsem tady zmiňoval už asi týden zpět a je to  mimochodem 2015/413.  A i když je pravda, že Tě  zatím nebude nahánět český úřad, tak radit někomu, aby ignoroval pokutu v rámci EU s tím, že do dané země nepojede je opravdu totální kravina, navíc v případě auta z půjčovny tuplovaná. A přesně jak říká Katka, ať už to funguje, protože z toho zatím těží jen takoví, kteří házejí podobnýma radama jako Ty.

Ano samozrejme auto u pujcovny je logicky registrovane na Kanarech. Tam ti strhne pokutu pujcovna pokud mas na karte prachy a ty ta nechavaji slusnaci. Kdyz me nameri na dalnici misto 100km/h 150km/h tak zaplatim uznam chybu.Kdyz rozdil v rychlosti bude napr. 3km/h tak jak chodi pokuty, v principu nezaplatim. Protoze nejsem ovce a podle soucasneho vymahani pokut te nahanet nebudou urady. Jeste bych dodal, ze u jednolivych statu je rozdil kdy za vozidlo odpovida vlastnik napr. Rakousko. Tam se vyplati zaplatit uz jen kvuli tomu, ze je to nas soused nebo stat, kde je odpovedny opravdovy ridic a tam muzes nahlasit kohokoliv v krajnim priapde. S kym se dohodnes. U nas v obci je mraky lidi co za pivo klidne pokutu prevezmou. Maji kazdej 10exekuci . Co se tyka pujcovnu soused ji ma v Praze. Funguje je to tak, ze v podminkach pujcovny je zakotveno, ze kdyz udelas dopravni prestupek, musis zaplatit. Tedy, jako provozovatel. Co mi rikal, tak za kazdeho tretiho turistu pokutu plati sam, protoze klienti na karte logicky prachy nemaji. Takze neni z ceho strhnout. Asi tak. Plati to co jsem psal vyse, ze ZATIM zadny stat EU nevymahava pokuty v exekucnim rizeni v CR . Znam osobne x exekutoru, jsem s nima v kazdedenim kontaktu da se rici. Cim samozrejme netvrdim, ze casem se situace nezmeni.

Jinak jse procestoval 80zemi celeho sveta jen  v Eu me vyfotili me tak 100krat a nikdy nic pro tvou predstavu, auta firemni. Zadny problem, tak hezky platte pokuty.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

eremi napsal(a):

Tyhle super pseudorady jsou fakt k nezaplacení. On tě totiž nebude honit úředník přes půl Evropy, ale úředník tady v Česku, kam se to postoupí. Ale myslím, že tady už je zbytečný to dále rozmazávat, Petra má vyřešeno a tyhle Lojzohemzy už nestojí ze další reakce :)

mozna by sis mel nastudovat zakony o podstoupeni nez me zacnes urazet. Nikam nic se nepostoupi, ale ty jsi uplne mimo. Je to jen hra, ze ti prijde naky ve spanelstine papir ze Spanelska, hodim ho do zachodu nic neresim, pokud v budoucnu nechci jet do Spanelska, napr. ja. Precti si napr. evropskou smernici 2015/43.rika, ze vyzva ti MUSI chodit v CJ, pokud mas registrovane auto v CR. Zadnej spanelsky urad v pripade nezaplaceni pokuty te nebude nahanat a posilat data na cesky urad. Neznalost nekterych lidi je az zarazejici. Navic preshranicni vymahani pokut zatim NEFUNGUJE, protoze jednotlive staty je mezi sebou neuznavaji. Byt se to case neda vyloucit. Takze krasne platte pokuty v zahranici, at naka chytra hlava v EU parlamentu neprosadi zahranicni uznavani pokut.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pokud clovek uz nepojede do Spanelska neplatit zadnou pokutu. Zadny urednik vas nebude honit do exekuce kvuli par ojrum pres celou Evropu. Pokud v budoucnu planujete navstivit Spanelsko, radeji zaplatit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

byly letusky a kontrolovaly, pardon.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

hanz123 napsal(a):

Díky za info, to nás čeká velká paráda :) Čekačka se dá přežít, sjedu pár serošů na mobilu, ale ten chlast je pain. Jsi si jistý, že mi vezmou na palubu 10 ks flaštiček? Jsem myslel, že limit je 1 dcl + letíme se Saudi Arabia Airlines, kde se neprodává chlast ani na palubě. Co čtu tak držení alkoholu je tresné, takže na to prdím.

Kdyz jsme leteli z Manily do Saudske Arabie se Saudia, tak vsem lidem co si kupovali alkohol v duty free alkohol zabavili v tubuse tesne pred nastupem do letadla. Na levo a na pravo byli letusky a vsem kontrolovali prirucaky a igelitky s nakupy. Lidi se vztekali, ale bylo jim to prd platne. Nekteri dali i flasku tvrdeho ve dvou lidech behem par minut-)
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

jestli chces do Egypta na prelomu roku, tak doporucuji Marsa Alam,ktery je cca 300km jizne od Hurhady. Je tam tepleji a mene fouka. Nicmene nepocitej, ze v mori se budes koupat, jsou to ziletky. A bazeny vyhrivane, jinak se nevykoupes ani v bazenu.Teplo je kolem 30st,ale ve 16 hod uz je tma.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Domorodci na Lomboku tvrdi, ze letiste jeste par dnu bude mimo provoz. Prachu je na Lomboku dost. Dnes pres den docela dost prselo,ale ocekavaji se dalsi otresy a erupce i silnejsi nez doposud. Prach jde smerem od sopky na jih, tedy primo na letiste v Lomboku. Mistni jsou z erupce na mrtvici, melo prijet 140 hostu na hotel a prijelo jich pry asi 10-). Bali - Denpasar je v pohode, rychlolode z Lomboku vsechny obsazeny turisty smerujici na balijske letiste. Mistni aerolinky co jsem koukal Garuda, Air asia, Lion air - Batik, Tiger air letaji. Nevidel jsem Citilink ze by letal.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

v nejhorsim bych prejel lodi na Bali a odletel z Bali, je otazka zda vubec sezenu volne letenky do Jakarty. Z Lomboku zatim nic neleta. Tak snad zitra.Dnes k veceru na Lomboku ( v oblasti Sengigi)trochu poprchavalo, tak snad nam dest pomuze.Potrebuji se dostat do Jakarty, treba i na kosteti. Me by letenky bolely trochu vice pro 4 osoby.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

my jsme na Lomboku a domu letime v sobotu vecer, tak jsem take zvedavej zda odletime a stihneme pripoje. Dnes jsem se ptal mistnich, zda bude otevreno letiste a bude se rozhodovat zitra v 8 30 mistniho casu.I popelu uz pada minimalne, vcera to byl mazec, bila motorka byla uplne zluta-).tady na Lomboku je popel vsude. Modre lehatka u bazenu take zluta, zamestnanci hotelu chodi a polevaji modre lehatka vodou-).Letime Air batik z Lomboku

0
Citovat Zobrazit ve vláknu