Příspěvky uživatele Mark

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, má někdo zkušenosti s půjčením vybavení na šnorchlování  a místem kde šnorchlovat v plavkách(jedu s  kamarády a holky se chtějí koupat v normálních plavkách), takže veřejné pláže asi nepřipadají v úvahu. Počítáme se šnorchlováním tak na půl dne. Budu rád za každé info. Díky

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj, já letím večer 6.5 z Prahy TAP s přestupem v Lisabonu(nocování přes noc na letišti) a ráno pokračujeme na Madeiru. Zpět letíme s Easyjet pouze do Lisabonu kde zůstáváme 3 dny a potom zpět z Lisabonu do Prahy opět Tap. Tak to zkus taky tak nakombinovat. Cenově nás to vyšlo cca 17 tis za 2 osoby i s dokoupením 1 kufru s Easyjet. Letenky Tap jsme kupovali najednou, kdybys je kupoval zvlášť poskočí cena o další poplatky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky za rady

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky. A nemá někdo zkušenosti z přespáním přímo na letišti?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, můžete mi prosím poradit. Plánuji cestu do Istanbulu a potřeboval bych se ráno dostat na letiště Sabiha Gokcen Istanbul- odlet ráno v 7 hodin. Předpokládám, že budu ubytovaný v Sultanahmet. Dá se nějak rozumně dojet na letiště tak brzo ráno? Našel jsem shuttle za cca 12EURO. Další možnost, o které přemýšlím, je den předtím se přemístit blíže letiště na asijskou stranu a popř. kde se ubytovat? Popř. možnost přespání na letišti máte nějaké zkušenosti? Děkuji za jakékoliv info.

0
Zobrazit ve vláknu