Témata uživatele Aďo

Témata uživatele Aďo

Téma Poslední reakce
Ahojte cestovatelia. Chystame sa za chvilu do indickeho Goa a zhanam informacie. Normalne riesim ubytko vzdy az na mieste, no toto bude prvy kontakt s indickou "intenzivnostou" tak chcem trochu fixnut a mat nieco dopredu. Viete niekto zo skusenosti poradit pekne miesto, kde sa da trochu vychillovat? O party nejde, skor nech tam nieje uplne hlava na hlave. Diky za zamyslenie a pekny vikend  .
India - oblast GOA - ubytko
Ve fóru Tipy na ubytování
5 odpovědí
Ahojte do Európy! Po 10 mesiacoch v Ázii sme skončili v Kambodži a pozeráme po letenkách domov. Máte lepší prehľad tak dúfam že sa snáď aspoň jeden ochotný nájde...  .
Veľká cesta ...DOMOV
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Ahojte priatelia, v septembri pristaneme na mesiac v Jakarte na Jáve. Mestá nás moc neberú, skôr príroda. Čo by ste nám odporučili určite vidieť mimo "must see" Mt. Merapi, Mt. Bromo, Iljen a Chicken temple? Vedel by nám niekto odporučiť nejaké zašité miesto na šnorchlovanie? Niečo trochu menej turistické a viac lokálne. Že tam nebude coctail bar ani lehátko nám nevadí, skôr naopak.. Bol niekto na ostrove Karimun Java ? Chceme na mesiac požičať motorky a s hamakou & stanom budeme mobilní. Zatiaľ je v pláne len Jáva, no necháme si poradiť. Nechce sa niekto pochváliť cestopisom z tejto oblasti? Niečo som našiel, ale prečítam aj dvakrát tak neváhajte  .
Čo nevynechať na ostrove Jáva v Indonézií ?
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí
Ahojte. Sme v Indií (sever), v septembri nám končia polročné víza a nechce sa nám do jesennej Európy. Neviete poradiť nejakú peknú krajinu a leteckú spoločnosť ktorou sa tam dá lacno z Indie preletieť? Ideálne keby tam nebol práve vtedy kruto monzún. Na Srí Lanke a v Nelále sme boli, tak niečo ako Vietnam, Kambodža, Laos, Barma, Indonézia, ... Hm? .
Lacna letenka zo severu Indie -> hocikam
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Hola amigos. Prídite nás pozrieť na stránku MARUSKHA.SK, kde sa okrem iného venujeme aj polročnému low-cost cestovaniu na motorke cez Indiu, prechodu z Vietnamu do Kambodže na Honde Win za tri koruny, dobrovoľníctvu v indickom Ladaku, či ďalším spôsobom ako nenechať anjela strážneho zlenivieť.MOR HO! Viac na http://marushka.sk  .