Příspěvky uživatele cmelap

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Dneska dalsi akce, daji se poridit levne letenky i bez clenstvi.
Napr: Praha -> Toulouse 11.7, Marseille -> Praha 14.7. za 16.62EUR

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vidim, ze od stejneho data zavadi i linku mezi Římem (CIA) a Prahou, také 1x denně.

PRG - CIA => 9:40 - 11:25
CIA - PRG => 7:25 - 9:15

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super, diky mockrat za zkusenosti. Nejvetsi obavy jsem mel z vraceni auta mimo pracovni dobu...Tak poprve vyzkousim economycarrentals.com smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

lukas_cz:Jeste jsem se chtel zeptat, jak je to s parkovanim? Da se v Bari a pri vyletech najit v pohode misto, kde se nemusi platit/bude stat zanedbatelnou castku? Vidim, ze ho v itinerari nemas vyznacene, takze asi ano smiley. Pripadne diky za tipy. Budeme 2 dny v Bari a 2 dny v Polignano a mare.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

lukas_cz: Diky za zkusenost ohledne auta i tipy na vylety, bude se to urcite hodit smiley. K tomu economycarrentals.com, tam se neda zjistit pred rezervaci a zaplaceni casti rezervace, od koho bude auto pujceno? Protoze jsem se dival na auta jeste pres wizzair a tam je nejlevnejsi autopujcovna Sicily by Car a ta ma snad jen spatne recenze.

jencek10000: My budeme v Bari o tyden po vas smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chystame se v unoru do Bari a chteli bychom si pujcit auto. Vzhledem k ranimu odletu jsem se chtel zeptat, jestli nekdo mate zkusenosti s vracenim auta mimo oteviraci hodiny? Docetl jsem se v predchozich prispevcich, ze se auto necha na parkovisti a hodi klicek u prepazky. Jde mi spise o Vase zkusenosti, jestli jste pak museli resit nejake problemy apod. Auto planuju mit pripojistene i co se tyce spoluucasti - tak aby mi vse pripadne hradila pojistovna.

Auto planuji bookovat bud pres vyhledavac zde na cestujlevne.com nebo na economycarrentals.com

Diky vsem za pripadne odpovedi a zkusenosti!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu