Příspěvky uživatele brichta

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj,

mám doma 150 Liber, které už ale cca rok a půl neplatí, nemá někdo nějaký tip, kde by se daly vyměnit za platné, případně směnit za Koruny?

 

Díky!!

 

0
Zobrazit ve vláknu

Mohl by někdo poradit, kde se ubytovat v okoli Cagliari, které město vzít jako výchozí? Ideálně město s hezkou pláží, dostupne vlakem, s dobrou vybaveností (restaurace, kavárny, obchody...). Díky.

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj, zvazužejeme s rodinou srpnovou dovolenou na Sardinii. Mohl by někdo poradit, kde se ubytovat, které město vzít jako výchozí? Ideálně město s hezkou pláží, dostupnou i vlakem, s dobrou vybaveností (restaurace, kavárny, obchody...). Díky.

0
Zobrazit ve vláknu

Tak nakonec asi po hodině a půl poslali e-mail s návrhem jiného, srovnatelného ubytování sami, takže problém vyřešen :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Booking už jsme kontaktovali, prý pošlou e-mail, ale neví se kdy...:-(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Musí to být zase přes booking nebo i třeba přes airbnb? A musí to být v podobné cenové relaci? ono tím, že to je zítra už toho moc na výběr není...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, máme zaplacenou rezervaci přes booking.com v Itálii v Crotone. Kontaktovali jsme ubytovní, ale bylo nám sděleno, že mají obsazeno. My máme ale rezervaci zaplacenou a potvrzenou. Problém je ten, že nástup máme mít zítra. Má někdo podobnou zkušenost případně radu co dělat? Díky!!

0
Zobrazit ve vláknu

A je tam v okolí něco zajímavýho k vidění?

Áčko napsal(a):

Je to pěkný historický město s hezkým centrem a pobřežím, ale na 5 dní to bude asi nuda. Koupání už na konci října určitě možný nebude. 3 noci bych dal maximum. Nebo si udělejte výlet autem ještě někam do okolí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli byl někdo v Zadaru a jestli má cenu tam ject na konci října na 5 nocí. Díky za odpovědi.

0
Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Aneb jak vyhodit 4,000 oknem. Gratulki.


No jo, když ono se dvěma malýma dětma fakt moc na výběr nebylo..:-(
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak nakonec Eurowings 1.9. Lamezia Terme-Düsseldorf-Norimberk za 14500 za 4 letenky...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Ryanair má nejlevnější letenky 2-3 měsíce před odletem, tzn +- v době kdy jste kupoval letenku tam. Navíc jde o termín na konci prázdnin.


To já vím, ale nečekal jsem, že ty letenky za celý tři měsíce neklesnou pod 150  Euro, když letenky tam jsem koupil za 15 Euro...:-(
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):


A jakou logiku pak má letět do Crotone, když Lamezia Terme je výrazně blíž? Mimochodem, z L.T. letí 30.8. Smartwings za 100 EUR tj. včetně 23 kg odbaveného zavazadla: https://flug.idealo.de/flugroute...nyId=W5URS


Logiku to má tu, že jsem celou dobu počítal s tím, že seženu letenky zpátky do Norimberka za podobnou cenu jako z Norimberka, nechám si tam u letiště auto a bude to tak pro mě nejsnažší...
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Marek Sourak napsal(a):

Tak zrovna Tropea na posledni chvili... je tam spousta levnejsich mist, ale o italske prazdniny to je drahe vse.


Jaký místa bys doporučoval?
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Berlín zpátky je špatnej, bydlíme kousek od hranic s Německem, ale směr Norimberk nebo Mnichov :-(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Chtěli jsme se ubytovat v městečku Tropea, to je do Bari cca 400 km, tak moc nevím, jak se tam případně dostat...:-(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, mám problém. V květnu jsem koupil letenky Norimberk - Crotone na 17.8.2019 asi za 20 Euro s tím, že letenky Crotone - Norimberk na 31.8. koupím, až jejich cena klesne. Bohužel cena do dnešního dne neklesla za celou dobu pod 150 Euro, aktuálně se letenky nabízí cca za 250 Euro a už je asi beznadějný, že by nějak výrazně klesly. Máme na tenhle termín (17-31.8.) dovolenou a potřeboval bych někam do Evropy k moři.Koupím klidně dva dny před odletem, jen potřebuju něco koupit. Má někdo zkušenosti s koupí last minute letenek, případně celých last minute zájezdů? Poradí někdo kde se dá něco koupit, případně kdy je nejlepší koupit (odlet ideálně Norimberk nebo Praha, případně Mnichov)? Moc díky za tipy a rady!!

0
Zobrazit ve vláknu

Malej je ve škole taky nejlepší, ale prostě v kombinaci i s naší prací je pro nás možnej jen ten srpen..O to ale nejde, spíš mně šlo o to, jestli má někdo nějaký tipy co vidět a kde by bylo fajn se ubytovat :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak než aby zameškal 14 dní, tak radši jedeme v tom srpnu..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My dřív jezdili v září, což bylo úplně ideální, jenže kvůli tomu, že už starší kluk chodí do školy bohužel jinej termín než srpen nezvládneme...A co se týče auta, hodně řídím v práci, takže jsem rád, že aspoň o dovolený nemusím..Navíc už máme s vlakama a autobusama docela dost zkušeností, tak to s nima zvládáme celkem bez problémů:-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vím, že je srpen blbej, protože mají Italové prázdniny, ale jindy nemůžeme, takže to bude už naše pátá dovolená dovolen tam v tenhle termín. Poletíme letadlem do Crotone. Jezdíme s dětma, takže většina výletů je veřejnou dopravou - vlakem nebo autobusem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Chystáme se na letní dovolenou na 14 dní do Kalábrie. Měl by někdo nějaké tipy co navštívit, kam se určitě ject podívat, případně kdyby měl někdo nějakou radu na hezké město (městečko) pro ubytování - hezké koupání, dobrá vybavenost, dobrá dopravní dostupnost - vlak, dobrá poloha na výlety do okolí. Díky za každou radu!!

0
Zobrazit ve vláknu

pro mě osobně by to bylo takhle taky ideální, jen holt s těma malýma dětma je to trošku komplikoanější..jsou sice na cestování zvyklí, lítají s náma po celé evropě od jednoho roku, ale na tu letní dovolenou je snažší být ubytovanej na jednom, případně dvou místech...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

jedeme i s dětma (4 a 6 let) tak je pro nás zatím snažší zůstat na jednom, maximálně dvou místech..jen moc nevíme kam..lítáme nejradši z Norimberka, byli jsme už 2x v okolí Bari a vloni na Sicílii, tak letos vychází nejpřijatelnějc asi to okolí říma..není pro nás problém kamkoliv doject vlakem, akorát by to chtělo nějakou příjemnou "základnu nebo základny"

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Neměl by někdo tip na nějaký městečko v okolí Říma (do cca 150 km) na strávení 14-ti denní dovolené ideálně dostupné vlakem, s hezkou pláží a možností zajímavých výletů do okolí. Díky!!

0
Zobrazit ve vláknu