Témata uživatele brichta

Témata uživatele brichta

Téma Poslední reakce
Ahoj, mám doma 150 Liber, které už ale cca rok a půl neplatí, nemá někdo nějaký tip, kde by se daly vyměnit za platné, případně směnit za Koruny?   Díky!!    .
Neplatné papírové Libry
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Chystáme se na 14 dní na dovolenou na Sicílii, neměl by někdo tip na nějaký fajn městečko k ubytování do cca 100 km od Palerma? S pěknou pláží a možností výletů do okolí, ideálně dostupné vlakem. Díky!! .
Sicílie
Ve fóru Tipy na ubytování
6 odpovědí
Mohl by někdo poradit, kde se ubytovat v okoli Cagliari, které město vzít jako výchozí? Ideálně město s hezkou pláží, dostupne vlakem, s dobrou vybaveností (restaurace, kavárny, obchody...). Díky.  .
Okoli Caglirari ubytovani
Ve fóru Tipy na ubytování
1 odpověď
Ahoj, zvazužejeme s rodinou srpnovou dovolenou na Sardinii. Mohl by někdo poradit, kde se ubytovat, které město vzít jako výchozí? Ideálně město s hezkou pláží, dostupnou i vlakem, s dobrou vybaveností (restaurace, kavárny, obchody...). Díky.  .
Sardinie
Ve fóru Tipy na ubytování
0 odpovědí
Ahoj, máme zaplacenou rezervaci přes booking.com v Itálii v Crotone. Kontaktovali jsme ubytovní, ale bylo nám sděleno, že mají obsazeno. My máme ale rezervaci zaplacenou a potvrzenou. Problém je ten, že nástup máme mít zítra. Má někdo podobnou zkušenost případně radu co dělat? Díky!! .
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli byl někdo v Zadaru a jestli má cenu tam ject na konci října na 5 nocí. Díky za odpovědi. .
Zadar na konci října
Ve fóru Co vidět a navštívit
3 odpovědi
Ahoj, mám problém. V květnu jsem koupil letenky Norimberk - Crotone na 17.8.2019 asi za 20 Euro s tím, že letenky Crotone - Norimberk na 31.8. koupím, až jejich cena klesne. Bohužel cena do dnešního dne neklesla za celou dobu pod 150 Euro, aktuálně se letenky nabízí cca za 250 Euro a už je asi beznadějný, že by nějak výrazně klesly. Máme na tenhle termín (17-31.8.) dovolenou a potřeboval bych někam do Evropy k moři.Koupím klidně dva dny před odletem, jen potřebuju něco koupit. Má někdo zkušenosti s koupí last minute letenek, případně celých last minute zájezdů? Poradí někdo kde se dá něco koupit, případně kdy je nejlepší koupit (odlet ideálně Norimberk nebo Praha, případně Mnichov)? Moc díky za tipy a rady!! .
Letenky last minute letenky/zájezdy - tipy
Ve fóru Tipy na levné letenky
24 odpovědí
Chystáme se na letní dovolenou na 14 dní do Kalábrie. Měl by někdo nějaké tipy co navštívit, kam se určitě ject podívat, případně kdyby měl někdo nějakou radu na hezké město (městečko) pro ubytování - hezké koupání, dobrá vybavenost, dobrá dopravní dostupnost - vlak, dobrá poloha na výlety do okolí. Díky za každou radu!! .
Kalábrie tipy
Ve fóru Co vidět a navštívit
12 odpovědí
 Ahoj, chceme letět v červenci do Dublinu na prodlouženej víkend (čtvrtek - pondělí). Jaká je přijatelná cena a kdy cca koupit? uvítal bych i tipy na nějaký slušný ubytování. Díky za rady. .
Dublin
Ve fóru Hledám letenku
9 odpovědí
Neměl by někdo tip na nějaký městečko v okolí Říma (do cca 150 km) na strávení 14-ti denní dovolené ideálně dostupné vlakem, s hezkou pláží a možností zajímavých výletů do okolí. Díky!! .
Okolí Říma - dovolená
Ve fóru Tipy na ubytování
4 odpovědi
Neměl by někdo tip na nějaký městečko jižně od Říma (do cca 150 km) na stávení 14-ti denní dovolené ideálně dostupné vlakem, s hezkou pláží a možností zajímavých výletů do okolí. Díky!! .
Dovolená v okolí Říma
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí
Potřeboval bych sehnat 4 letenky kamkoliv k moři do Evropy, odlet 12. nebo 13. srpna, návrat 26. nebo 27. srpna, odlet Praha, Norimberk, případně Mnichov. Vím že už je na to hodně pozdě a je to asi bez šance, ale kdyby náhodou někdo o něčem věděl za rozumnou cestu (dohromady cca 15 tis.) tak by mně to fakt hodně pomohlo. Díky!! .
Letenky k moři srpen
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Potřebuju letět do Londýna ve čtvrtek 16.6.2015 ráno a vrátit se v sobotu 18.6. kvečeru, je lepší letět z Prahy nebo z Mnichova a jaká cena je optimální? Díky .
Letenky do Londýna Praha nebo Mnichov
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí