Témata uživatele Michaela Kunstatova

Témata uživatele Michaela Kunstatova

Téma Poslední reakce
DObry den, prosim o radu/vysvetleni..když si ve skyscanneru zadam letenky, ktere chci a zvolim vyber z celeho mesice, tam si najdu, pro mne nejlepší variantu ceny, oznacim je, dam vybrat, tak mi stejne vyjede v dalsim okne cena jina?? Jak je to mozne?? Konkretne Praha-Heraklion, dam vyber z celého mesice, vyberu odlet 17.8. (2077kc) zpet 24.8. (2076kc), oznacim, dam ZOBRAZIT LETY a zacne to nacitat a nabidne mi to ke koupi letenky za celkovou cenu 4908 kc, tak to moc nechapu...Dekuji za radu! Michaela .
Skyscanner vyhledavani
Ve fóru Tipy na levné letenky
17 odpovědí
Dobrý den, poletím do Los Angeles klasicky z Prahy na jednu letenku. Ale z LA si potřebuji dokoupit ještě vnitrostátní let do Las Vegas (cenově to takto vychází nejlíp). Potřebovala bych ale poradit, jaký časový rozestup si mám na přestup nechat? Myslíte, že bude stačit 70 minut? Budu mít jen příruční zavazadlo...Děkuji za radu a zkušenosti.Michaela .
Dobry den, rada bych poprosila o nazor/radu. V prosinci 2014 jsme diky Vam koupili letenky na Kretu za cca 2500kc na osobu na letni termin s Aegean Airlines, porad ted hlidam, jestli se neco podobného neobjevi, ale nejlevnejsi zatim vidim za cca 4500kc, myslite ze je mame vzit uz ted nebo jeste chvili pockat? Vyskytuji se u teto spolecnosti nejake akcni ceny? Dekuji za odpoved a moc Vam fandime, uz jezdime jen s Vami:-)!! Michaela .
Recko (Heraklion) v lete
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí