Témata uživatele ondrach

Témata uživatele ondrach

Téma Poslední reakce
Mám rychlý dotaz (už nastupujeme). Máme právo na nějaké odškodnění, když nám navazující let sice posunuli pouze o hodinu a 50 minut, ale zato o tom nedali vědět? Přičemž se má letět za nějakých 7 hodin (nyní za necelých devět).Kdybych se nepodíval do detailu letu online, tak bych to zjistil až na letišti.Nebudeme kvůli tomu stíhat navazující (3. let) v Americe.Díky předem. .
Neinformování o zpoždění letu
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
14 odpovědí
Přenechám rezervaci 4* hotelu Auris Inn Al Muhanna Hotel v Dubaji. Jedná se o Booking.com rezervaci s následujícími parametry. Nabízím slevu 1500 Kč z ceny.Odkaz na Booking profil hotelu: https://bit.ly/2NKZrc3Termín 17. 3. - 24. 3. 2019 (od neděle do neděle)Dvoulůžkový pokoj včetně snídaněCena: 2477,36 AED (cca 15 275 Kč) (navíc vám zašlu 1500 Kč)Rezervace je zaručena mou platební kartou, ovšem ubytování si  částku strhne přímo v hotelu a je tedy možné předložit a zaplatit vaší kartou. Já mohu v rezervaci změnit jméno a následně po prokázání, že jste rezervace využili, zašlu 1500 Kč na vámi uvedený účet.Důvod přenechání: nehodí se nám termín a plány letět do Emirátů navíc musíme odložit. Rezervace je nevratná, proto zkouším, zda by ji levněji využil někdo jiný. .
Zdravím. Na začátku listopadu bych se se svou drahou polovičkou rád vydal na eurovíkend Pisa a Florencie. Hledal jsem letenky a levněji vyjdou na letiště Amerigo Vespucci ve Florencii. Lufthansa pro 2 osoby zpáteční za 8k. Letiště je prý děsné, což by snad nevadilo, nechceme se tam zdržovat.Transfer na 1 den do Pisy by z Florencie měl být v pohodě. Ale jde mi hlavně o letenku. Co byste doporučili? Bydlet chceme spíše v té Florencii, kde je toho více k vidění.Díky předem za tipy! .
Toskánsko: Pisa, Florencie
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Zdravím, s přítelkyní bychom rádi na Maledivy. Cestovky si účtují tak od 25 tisíc výš. Když jsme ale koukali, zpáteční letenky vyjdou i na 15, i méně.Ubytko pak na Booking za 7 nocí se nechá sehnat pod 10 za pokoj. Z toho mi vychází pro 1 osobu cena kolem 20 tisíc. Je to reálné? Máte s tím někdo zkušenosti?A myslíte, že za tuhle cenu vzít letenky už teď? Ubytko jde bezplatně rezervovat, což je ideál. .
Maledivy v únoru?
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Zdravím. Koncem září poletíme z NYC do Prahy s velkými zavazadly a našel jsem nejprve Norwegian: NY JFK-Paříž CDG (22:30-11:25) a pak Vueling: Paříž CDG-Praha (15:00-16:45) Cenově (včetně 20 kg kufru) celkem cca 7600 Kč. Je zde nějaký zádrhel, který nevidím? .
NYC - Praha (názor na letenku)
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Jedeme pracovat do Států a chtěl bych se vás zeptat na názor letenky od Norwegian. Přímo na jejich webu je Praha - LA s přestupem v Kodani a s 20 kg zavazadlem jen za v přepočtu 8900 Kč. Což je supr cena.Já vím, lowcost. Ale to jsme ochotní podstoupit za tuhle cenu. Nebo měl byste někdo jiný tip, připomínku? Předem díky .
Los Angeles přelom květen/červen
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí