Příspěvky uživatele petrŠ

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Vstup ve Vídni na MC gold ci A karta MC od KB zdarma, vyzkoušeno v tomto měsíci 4x a vždy bez problému. Jídlo si bere každý sám a dokonce i už někteří chodí pro pití či jídlo bez roušek, nikdo to neřeší. Registraci přes QR code, který je na každým stole už je také mimo. Ještě minuly měsíc jsem musel snímat před vstupem do salonku. Chtějí pouze kartu k ověření k vstupu a očkováni, případně test nic víc. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Info k letenkám BUD-SJU,Let srpnový zrušen a posunutý do konce listopadu bez doplatků - provedeno přes callcentrum AF ČR. Velká ochota přesunutí letu a dokonce všechny lety do třídy J. Nyní jsem se mrkl na rezervaci přes web AF - franc. mutace, která následně přehodí na českou a je možno upravit let na jakýkoliv termín bez doplatků, upraven tedy na duben 2021, e-ticket obdržen v mailu vše v pořádku a stejné i PNR :-):-).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, zkoušel již někdo posunout let BUD-SJU, zakoupené letenky AF na pozdější termín bez doplatků, aniž by měl nějaký segment letu již zrušen. U AF je možnost posunutí do 30.11.2020, bez poplatků, nic méně v případě online přebookování přes web to dává doplatek i když mám stejnou cestovní třídu - obchodní i stejný tarif např. první segment J, další I. Mám odlet začátkem 8. měsíce a vzhledem k situaci USA,  není povoleno turistům vstup, bych raději posunul :-)

Díky zkušenějším cestovatelům za nějaký tip či radu :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jan Paděra napsal(a):

Já už jsem pomalu BUD-SJU na červenec odepsal....ale přes Delta appku změněno na únor a ještě mi 3200HUF vrátí :D btw šly i termíny přes Nový rok atd.

Ahoj mohu se zeptat jestli jsi kupoval u Delty či AF, já koupil u AF a v delta aplikaci chybí jeden let BUD-CDG. Jinak mám také SJU na srpen, chtěl bych posunout pokud by to šlo na jiný termín, ale v delta App to vůbec nejde - mám volat na call centrum a AF jsem zatím nezkoušel, ale v jejich appce to také nejde posunout. Možná záleží na třídě já mám J a I.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

fridgy napsal(a):

pokud tu je nekdo kdo kupoval s DL ten akcni z BUD, tak jsem ted upravil z BUD LAX na BUD HNL a zpet a DL mi dalo refund 290usd/osoba za zmenu:D musi tam byt nejaka chyba.. ale nestezuji si. (BUD HNL RT v C za 13k)

Měnil jsi pouze destinaci nebo i termín?

Diky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

kickass1 napsal(a):


JJ tak to bud uplne klidnej.. :)

Jasný, zatím času ještě dost

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

kickass1 napsal(a):


A na kdy si to mel koupeny ? Ted nekdy ?


Srpen, takže času docela ještě dost :-), třeba se ještě umoudří a půjde s tím něco případně dělat 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Předávám slíbené info :-) přímo z callcentra AF - změna termínu lze, ale pouze z doplatkem rozdílu mezi stávající cenou a kupující cenou, alespoň se to týká mé rezervace a mé třídy v business. V podmínkách je psáno bez doplatků změny, ale asi si to vykládají po svém :-( 


podminky.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

JJ, roznášení roušek v této době by bylo určitě užitečný :-), ale není to pár desítek EUR, ale je to už v tisících EUR :-), tak to se už asi vyplatí počkání na lince :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zkouším přímo na stránkách AF a vůbec se nedaří žádný termín bez nulového doplatku :-(. Lepší asi bude přímo zavolat na callcentrum :-), třeba budu mít štěstí a změna proběhne dle potřeby a bez doplatku.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Měnit termín či destinaci? Nikde jsem nic takového nenašel 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mám BUD-SJU přes ATL, a zpět přes JFK, takže asi u toho zůstanu a chtěl bych posunout pouze termín s případným stopem na 4 dny v JFK, pokud by to však šlo 😃. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Také jsem to tedy cvičně vyzkoušel na on-line, ale výsledek je stejný - ceny jsou o 40k vyšší, takže raději dále nepokračuji i když by měl být tarif bez jakéhokoliv doplatku, tak to raději vyzkoušim přes AF callcentrum 😃.  Snad i lépe poradí , než přes on-line booking 😃


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Takové jsou podmínky - takže si myslím, že by to mělo být OK

Změny před nastoupením cesty - Před odletem svého prvního odchozího letu můžete bezplatně provést změnu letenky. 

Změny po absolvování cesty - Po odletu svého prvního odchozího letu můžete bezplatně provést změnu letenky. 

Refundovat před nastoupením cesty - Před odletem vašeho prvního zpátečního letu můžete požádat o vrácení peněz bez dodatečných nákladů, pokud svůj let zrušíte. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

to dovolání asi bude jistý, že momentálně to nikdo nevezme. Podle tarifu se to však tváří bez žádných doplatků, pouze v případě změny v den odletu, by byl už doplatek v řádech  100 či 1000 EUR.  Nevím však zda upozorňovat vůbc na tento tarif a cenu, tak aby na call centru AF někdo nehledal důvod zrušení či přeřazení do nižší třídy :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím zkušenější cestovatelé v této business třídě.

Chtěl bych poprosit o radu na změnu termínu letenky. Letenky zakoupené přímo na web AF, podle tarifu by měla být veškerá změna zdarma. Důležité je, že letenky jsou koupené v minulém týdnu nazveme to "v akci"  :-) :-),  kdy ceny byly mnohem příznivější na tuto třídu :-).

Moje otázka zní, má cenu vůbec volat na AF a požádat o změnu letenky na jiný termín? Nechci zbytečně vyvolávat na AF a upozorňovat na cenu zakoupených letenek. Nevím však jestli nějaký zákaznický servis AF vůbec zajímá cena zakoupené letenky a pouze udělají rebooking. Díky za jakékoliv rady či zkušenosti. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nevím, proč někdo odsuzuje na co se dotyčný ptal. Mám zkušenosti s dítětem od 6 měsíců a nyní má 2,5 roku a už se toho naletala poměrně hodně po Evropě a vše bez problému a nikdo nevěděl, ze takové dítě malé je v letadle. S delšími lety mám také zkušenosti od 1,5 roku, akorat rozděleny vždy na 2 segmenty po 6 a 7 hodinách. Vždy vybrán 1 segment ve večerních hodinách a opět nikdo nepoznal a nestezoval si na našeho infanta. Je to proste o dítěti a každé dítě je jiné. Každopádně bych neodsuzoval tento vytvořeny dotaz. Každý je nějaký a možná i děti to někdy zvládají takové dlouhé lety lépe než dospěli 😂

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

tuto trasu jsem absolvoval s rodinou zhruba před měsícem. Doporučuji určitě si půjčit na Langkawi motorku a křížem krážem profrčet celý ostrov. Co se týče koupání na Langkawi bylo to velké zklamání a proto bych doporučil, pokud je čas na jiný ostrov a to Koh Lipe. Z přístavu na Langkawi jezdí každý den 2x loď na tento krásný ostrov.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já čekám asi už 2 hodiny, to mám pravděpodobně někde chybu

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Za jakou dobu Vám došel potvrzovací email? Číslo znám ale mail nemám smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak já ani ten email nemám smiley asi z toho nic nebude, škoda

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tak bohužel, čínské číslo dáno, ale na email nic nedorazilo, takže smůla - bez registrace to jinak nejde smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

4000 Kč tam i zpět a nebo pouze tam? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ok dobrá rada, tak jdu na to - třeba to klapne smiley
Už to někdo zakoupil tyto letenky smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Můžete poradit jak se zaregistrovat. U registrace je nutný zadat telefon, bohužel to chce čínský smiley, máte nějakou fintu jak to udělat. Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu