Příspěvky uživatele David2016

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Chci se zeptat zda nekdo tento rok po cca 15.8. Klidne i drive videl na Istrii nejakeho morskeho jezka? Zatim je to o dost mrtvejsi nez pred 2 lety ale to jsme vzdy jezdili v cervenci tak nevim jestli to ma vliv. Zadneho jsem nevidel v Umagu, Novigradu a ted ve Vrsaru asi taky nic. Nekdo nejake info?

0
Zobrazit ve vláknu

Marně hledám nějakou dlouhodobější byť orientační předpověď počasí pro Istrii na první polovinnu července. Předpokládám že u nás třeba se taky zniňují o tom jaké asi bude léto jestli chladné,horké nebo deštivější. Sice to pak vyjde 50/50 ale i tak aspoň něco. Potažmo mi jde o teplotu moře, které by mělo být na Istrii z celého Chorvatska díky mělkosti nejteplejší - snad se to vyhrabe na 50+ co nejdříve.

0
Zobrazit ve vláknu

Děkuji. Nebyl jsem sto google ani kiwi k tomu donutit. Škoda, lodí do Filipín by to bylo pro mě asi lepší.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Rozumím, moje chyba mohl jsem připsat orientační datum cesty a sice Listopad 2021 až únor 2022.  Tedy pokud by ani toto nestačilo tak zda to bylo možné v době před Covidem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jde to vůbec? Konkrétněji z okolí +/- 300km Saigonu někam do Filipín. A pokud ne tak aspoň to samé bez přestupu letadlem (taky asi utopie včetně Kambodže).

0
Zobrazit ve vláknu

Díky, zase jsem o kousek blíž. Před 12 lety jsem jel Prh-Brusel nejspíš to bylo lůžko a pohoda, ale teď nevím jak se liší lehátko od lůžka v komfortu. Pořád bych rději přes tu Vídeň. Poptal jsem CDtravel.cz , tak uvidím co odepíšou. Ale obecně je ještě nějaká jiná firma co se specializuje na cesty vlakem po Evropě? Každý prodává jen Německé DB a na Rakousko kašlou smiley.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc za odpověď. Praha přes Německo a přes noc je taky alternativa - o něco časově horší, ale dá se to zkousnout. Problém je že ani přes tu Prahu mi to na eshopu nejde rezervovat o potřebě lůžka ani nemluvě. Někde jsem četl že DB budou od tohoto roku rušit lůžkové vlaky. Navíc ČD eshop jako by neznal trasu Brno-Vídeň-Curych, ale přes Prahu a Německo ji zná.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Potřebuji poradit zdajde někomu rezervovat noční vlak co jede z Vídně 23:25 do Curychu kde je po deváté ráno a pak přestup do Ženevy. Chtěl bych na autosalon a fakt nerad lítám. Nedaří se mi probojovat k objednávce ani z Brna přes ČD eshop ani z eshopu rakouských drah, tam mi to hodí chybu. Chtěl bych buď z Brna nebo z Vídně na ten vlak 23:25 což je snad lůžkáč a stojí kolem 77E (tadysi nejsem jistý cenou) na jednoho do Curychu a pak se ještě prohnu jízdenkou do Ženevy. Termín 11.3-13.3 (odjezd pátek návrat ze Ženevy v odpoledních či spíše večerních hodinách v neděli zase přes spací vlak Curych-Vídeň. Poradíte prosím někdo?

0
Zobrazit ve vláknu