Témata uživatele David2016

Témata uživatele David2016

Téma Poslední reakce
Chci se zeptat zda nekdo tento rok po cca 15.8. Klidne i drive videl na Istrii nejakeho morskeho jezka? Zatim je to o dost mrtvejsi nez pred 2 lety ale to jsme vzdy jezdili v cervenci tak nevim jestli to ma vliv. Zadneho jsem nevidel v Umagu, Novigradu a ted ve Vrsaru asi taky nic. Nekdo nejake info?  .
Jezci Istrie -vymreli?
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Marně hledám nějakou dlouhodobější byť orientační předpověď počasí pro Istrii na první polovinnu července. Předpokládám že u nás třeba se taky zniňují o tom jaké asi bude léto jestli chladné,horké nebo deštivější. Sice to pak vyjde 50/50 ale i tak aspoň něco. Potažmo mi jde o teplotu moře, které by mělo být na Istrii z celého Chorvatska díky mělkosti nejteplejší - snad se to vyhrabe na 50+ co nejdříve.  .
Dlouhodobá předpověď počasí Istrie.
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Jde to vůbec? Konkrétněji z okolí +/- 300km Saigonu někam do Filipín. A pokud ne tak aspoň to samé bez přestupu letadlem (taky asi utopie včetně Kambodže).  .
Vietnam - Filipíny lodí nebo aspoň přímý let.
Ve fóru Vodní doprava
14 odpovědí
Potřebuji poradit zdajde někomu rezervovat noční vlak co jede z Vídně 23:25 do Curychu kde je po deváté ráno a pak přestup do Ženevy. Chtěl bych na autosalon a fakt nerad lítám. Nedaří se mi probojovat k objednávce ani z Brna přes ČD eshop ani z eshopu rakouských drah, tam mi to hodí chybu. Chtěl bych buď z Brna nebo z Vídně na ten vlak 23:25 což je snad lůžkáč a stojí kolem 77E (tadysi nejsem jistý cenou) na jednoho do Curychu a pak se ještě prohnu jízdenkou do Ženevy. Termín 11.3-13.3 (odjezd pátek návrat ze Ženevy v odpoledních či spíše večerních hodinách v neděli zase přes spací vlak Curych-Vídeň. Poradíte prosím někdo? .
Vídeň(Brno)-Ženeva
Ve fóru Železniční doprava
4 odpovědi