Témata uživatele Jury

Témata uživatele Jury

Téma Poslední reakce
Řešíme menší problém.Právě teď jsme na letišti v Astaně, odkud jsme měli letět ve 2.25 ráno do Almaty letem IQ3560. Let ale nebyl na tabuli. Zjistili jsme, že let vůbec neexistuje a aerolinky nam prodali letenky na špatný čas. Správné datum letu je až zítra ve 22.05.Nevite, jaké máme práva? Na hotel a podobně, když je vše jejich chyba a my tu musíme trcet? Nehledě na zabookovane a zaplacené auto v Almaty a podobně. Moc díky za radu.  .
Problém - Qazaq Air
Ve fóru Letecké společnosti
3 odpovědi
Koupil jsem si k pátečnímu příletu do Skopje transfer od Wizzu do centra z letiště, což je asi nejvýhodnější varianta. Poradí někdo ale, kde najdu jakékoliv informace k zakoupenýmu transferu? Žádný potvrzení jsem nedostal. .
Wizz - transfery na letiště
Ve fóru Letecké společnosti
14 odpovědí
Zdravím, protože Volotea přilétá na letiště v Toulouse až večer, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se spaním na letišti? Jak se potom dostanu ráno do centra? Díky. .
Toulouse (TLS)
Ve fóru Letiště
2 odpovědi
V říjnu letim s kámošem na 3 dny do Sofie. Jelikož jsem už město samotný viděl, má někdo nějaký tipy co v okolí? Přemyslel jsem o Vitoše, ale kámoš už je starší a není odhodlaný chodit a turistovat.Auto si půjčovat nebudem, vše jen bus/vlakDíky :)  .
Sofie
Ve fóru Co vidět a navštívit
1 odpověď