Příspěvky uživatele Lkprak

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Dobrý den,

dovolím si připojit svoji, čerstvou, asi 14 dní starou zkušenost. Vstup jsem koupil na informační přepážce v odletové hale a i zde stál 15 Euro. Co se týče pobytu, bylo mi řečeno, že tam můžu být v rámci daného dne, nicméně na bezplatné wifi lze být max. 4 hodiny (jinak wi-fi je na CRL draze placená). Součástí vstupu bylo možno projít i přes fast line security, jež je zcela mimo klasickou security (pozor, neplést s ryanovskou priority lane).
Dále je součástí voucheru vstupní kód do salónku (ten nemá žádné stále přítomné pracovníky, jen tu a tam se v salónku objevují pracovníci úklidu, v případě potřeby je lze zavolat i služebním telefonem) a heslo na wifi.
Určitou nevýhodou je, že WC není součástí salónku a musí se vyjít ven (proto doporučují nezapomenout vstupní kód). V době mé návštěvy bylo k dispozici i bílé a červené víno, ve formě malých lahviček, bylo jich tam ale spousta.
A pozor, ale to je spíš taková kuriozita, salónek je monitorován kamerou a záběry jsou promítány na obrazovku, jež vidí lidé na informační přepážce, takže neblbnout.
Celkově mohu salónek asi doporučit, obzvláště pokud máte v CRL delší čas na přestup a nechce se Vám do města.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu