Příspěvky uživatele kllarick

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

rsaf napsal(a):

Za den, nebo i půlden to stojí! V zimě jsem tam měl zastávku, na hotel jsme se dostali kolem 4té odpoledne a odlet jsme měli kolem 8mé ráno (takže kolem 6té z hotelu). Ubytování v 5* přímo na Souq Waqif, obešli jsme co se dá obejít pěšky, prolezli trh vč. bizarností jako Falcon Market a dali večeři. Žádná velká drahota to tam není, i taxík z/na letiště byl za přijatelnou sumu, pro cestu na letiště jsme si taxík předem domluvili na hotelu, ráno na nás už čekal. 

Trošku problém byl při příletu s imigračním - hromada lidí a otevřené snad jen dvě přepážky, strávili jsme tam určitě přes hodinu. Dost času zabrala i výměna peněz na letišti - proces jako bychom vyměňovali milion, kopie pasu, několik podpisů...

Jinak i při tak dlouhém STOPu (cca 17hod) jsme měli zavazadla odbavená až do cílové destinace (nemuseli jsme se s nimi tahat, na druhou stranu to chce mít vybavený příručák). 

Super, díky! Ještě co mi vrtá hlavou je, kolik vyměnit peněz na jeden večer. Taxi bych řešila uberem, tak jestli se jídlo (ne luxusní) dá platit kartou nebo spíš cash? Protože co pak s přebytkem peněz?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte, dal si někdo v poslední době stopover v Kataru? Jako láká mě to, jindy se tam nepodívám, ale jestli to za to stojí si tam dát den nebo ne? Případně kolik byly náklady za prohlídku města? Jinak můžu mít přestup jenom 3 hodky a letět dál do Malajsie.

Díky za info, Klára
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj. Na poslední chvíli jsem koupila letenky na Kubu, letím v pátek a řeším ubytování. Přes váš vyhledávač mi to nabízí nejlevnější ubytko od skoosh.com a HotelsClick.com.
Co jsem hledala, tak ten skoosh má dost divoký recenze. Ceny jsou v daném termínu až podezřele levnější. Nemáte někdo zkušenost? Jestli je jeden z výše jmenovaných důvěrohodný? Díky moc! smiley

0
Zobrazit ve vláknu