Témata uživatele martinnm

Témata uživatele martinnm

Téma Poslední reakce
Pekny večer. Poradí niekto ubytovanie na urovni za prijatelnu cenu v uvedenych mestach? V oboch mestach budeme 2-3 noci. Prip.vase skusenosti s airbnb v tychto mestach. Budeme piati dospeli. Diky .
Tip na ubytování: Singapur + Kuala Lumpur
Ve fóru Tipy na ubytování
30 odpovědí
Dobry den. Cestujeme v maji do ruska a chceme sa medzi moskvou a petrohradom presunut rychlovlakom. Poradi niekto kto ma skusenost kedy a cez koho kupit listky. Dik za odpovede .
Moskva-petrohrad
Ve fóru Železniční doprava
9 odpovědí
Pekny den. Chcel by som vas poprosit o radu ohladom cesty do norska. Kedze este stale sa daju kupit letenky do stavangeru z katowic a dovolenky je malo chceme vyrazit na par dni. Predstava je styri dni na prelome 8/9 mesiaca. Chceme ist na preikestolen a kjerag. Poradi mi niekto ubytovanie a sposob dopravy v ramci norska? A kedze ako dobry syn chcem zobrat aj moju mamu...staci na cestu do norska obciansky preukaz? Vopred dik za kazdu radu .
Norsko - průvodce
Ve fóru Co vidět a navštívit
19 odpovědí
Pekny den. Inspiroval som sa touto strankou a chystame s rodinou cestu do azie. Plan je let z budapesti do Singapuru s pobytom asi tri dni, presun na koh lipe na asi osem dni. Cestou naspať do kuala Lumpur znovu asi tri dni a navrat do budapesti. Mam v umysle ist v oktobri a tu potrebujem poradit...ako je to s pocasim, kedze je to cas mimo sezony a takisto s moznostou dopravy na koh lipe v oktobri. Vopred dakujem za kazdu radu .
Koh Lipe
Ve fóru Co vidět a navštívit
35 odpovědí
Pekny den. Nema niekto tip na zaujimavu destinaciu s odletom z bratislavy, budapesti, viedne..mozno aj polsko na prelom augusta/septembra? Podmienka je , aby to nebolo lezanie na plazi a nie extra daleko:) a je jedno ci sever, juh, vychod, zapad. Dik .
tip na zaver augusta-srpna
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi