Příspěvky uživatele Karel _1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Aluška napsal(a):

[citace="DimikUK"]

S zanetem zubu do nemocnice? Vy nemate sveho zubare? ze s timto otravujete ve spitale.

Nemám momentálně zubaře, můj zemřel, nikde mě vzít nechcou, maj plno, takže jsem samozřejmě šla k prvnímu zubaři, co mě akutně ošetřil, ta mi dala antibiotika, povrtala se mi v puse, ale bylo mi pak ještě hůř, otekl mi celek krk, že jsem nemohla ani jíst, pít, chtěla mi volat záchranku, což jsem odmítla a jela tam sama. Dostala jsem další antibiotika, něco mi tam vyčistili a asi po týdnu na tekuté stravě, jsem se konečně najedla.

[/citace]

Na zuby pro mne nejlepší první pomoc propolis. U mne funguje naprosto spolehlivě a rychle.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kos, počasí nádherný. Povinný formulář, po příletu test - stěr z krku a jednodenní karanténa (čekání na výsledek). Bohužel od pondělí to bude jinak :-(


greece.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Andalusie aktuálně : Počet hospitalizovaných 113, pozitivních v minulém týdnu 2711, 3 úmrtí za týden a celkem pozitivních za celé období něco přes 20tis. Počet obyvatel přes 8mil. Tedy co k tomu dodat, plus mínus stejně jako u nás. Škoda, že neumí Španělsko rozlišit podle oblastí, protože v některých případech opatření (karantena +testy) nedávají smysl. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nechtěl jsem, ale musím ,naprosto souhlasím s Petrem Soukupem. Jestli máte známé v Itálii, zeptejte se. Není to prdel. I když cestování miluju, tak aktuálně jsem to hodil za hlavu a starám se o staré příbuzné, tak aby nikam nemuseli chodit a fakt prachy teď vůbec neřeším. Možná nikoho nemáte o koho by jste měli strach, pak OK, dělejte jak myslíte.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

DimikUK napsal(a):

Vy jste tady pekni straspytlove. Cim driv to chytnete tim vetsi sance na lepsi peci nez se to rizsiri. A ze se to rizsiri na to vemte jed. Az budou infikovany miliony tak uz zadna pece nebude. Bud to clovek da sam doma nebo ne. 


Jak říkám, každý ať si to přebere sám. Já tomu naproti nepůjdu. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ať si to každý přebere podle svého, já jsem všechny cesty zrušil. Možná zbytečná panika, možná ne, to je právě to oč tu běží. Víme úplné houbeles. Ale nebudu píchat do vosiho hnízda a čekat co se stane. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj, díky všem,  sleva standartních 10% přes :

https://www.booking.com/s/14_6/81ebaf78

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kromě Avanzy tam jezdí spousty busů místních CA. My jsme využili v listopadu (bohužel nepamatuji jméno CA), cena zpáteční jízdenky byla 20E, případně se dalo rovnou připlatit za minibus na skálu. Bus jel přes hranice až na centrální parkoviště v Gibraltaru, kousek od lanovky. A pozor na drzé opičky, vybrali nám batohy a partnerka, když se bránila, tak jí jedna mrcha pokousala. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nějak se to téma vymklo z rukou, takže se vracím k původnímu dotazu:

Co se týká místní dopravy, cesta z letiště apod.,používám android aplikaci moovit. Je zdarma a v Evropě mě nikdy nezklamala. Nepotřeboval jsem nic studovat, ani se doptávat, funguje třeba i na Kanárech i u nás.

P.S: cestovní pojištění za mě 100% ano

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak to se asi musím omluvit,  v buse bylo 99% angličanů a vedoucí zájezdu (Španělka) tvrdila, že pas je nutný. Asi nás brala jako angličany.., byli jsme jediný češi. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jeli jsme busem přes hranici se španělskou agenturou a rodinku bez pasů nepustili.  (4 dny zpět)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Rád bych aktualizoval tyto informace. Čerstvá zkušenost OP nestačí ! Pas musí mít všichni a kdo pas neměl, nebyl vpuštěn a to dokonce ani angličani.

Jinak pozor na skále na věci v batohu, já i partnerka jsme během pár vteřin přišli o obsah batohu. Není šance to uhlídat. Opice číhají na vyvýšených místech, skočí na záda a během vteřinky batoh rozepnou a vše letí ven. Pokud se budete aktivně bránit, tak i kousnou. Vypadají roztomile, ale bacha...


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj všem, děkuji za slevu a přidávám svůj odkaz:

odměna v hodnotě 326 Kč (15USD) pro tebe i pro mne


https://www.booking.com/s/57_6/jiri5439

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pro Standu :

Na storno letenky kvůli změně pravidel máš již necelých 14 dní. Viz info, které mě přišlo v mailu.

Já jsem již stornoval, uvidíme, kdy vrátí peníze.

"Upozornění:

Zákazníci cestující 1. listopadu a později, na které se nová pravidla vztahují a kteří je odmítají přijmout, mají právo do 14 dnů od tohoto oznámení z 31/08/18 letenku zrušit a požádat o vrácení plné ceny. Pokud tak neučiní, bude se změna považovat za akceptovanou. Žádost o vrácení podáte kliknutím sem"

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

děkuju za slevu a přidávám svůj odkaz (na 15 USD):

https://www.booking.com/s/57_6/jiri5439


hodně štěstí

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pravděpodobně nějaká chybka u Ryanairu :o)


img-20180326-wa0008.jpeg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

["ips"]

Del Paso Nevím, nevím, ale na Google recenzích je většina zkušeností negativních...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Také všem štěstí v novém roce a díky za tento server, který mi našel nového koníčka. A i přes ty nervy na letištních kontrolách, protože moje partnerka, s kterou cestuji je všude podezřelá :o), tak cestování miluju.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Easyjet začal prodávat letenky do destinací v Africe, Asii, USA a Karibiku - ve spolupráci s Neos a Norwegian. Nicméně z Prahy mě to našlo lety pouze do USA, pokud se dívám správně. (worldwide.easyjet.com)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Minulý týden 3x let s AIR Baltic. Mohu potvrdit, že zavazadlo nikdo neváží, ani jsem neviděl, že by někomu přeměřovali zavazadlo v té kleci. Moje krosna prošla bez povšimnutí. A pokud cestujete Helsinki - Riga, respektive Tallin, doporučuji z Helsinek trajekt Silja Europa s noclehem na palubě. Odjezd 18:30 West Harbour, terminál 1. Perfektní noční pařba s živou hudbou a bylo zábavné sledovat Finy s vozíkama s kartóny alkoholu v dutyfree shopu, vypadalo to jak důchodci v Kauflandu :O). Jízdenky na stránkách Tallinksilja.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nepochybně. U vlaku podobně. Jezdím často na Slovensko , využíval jsem je hodně, přesedlal jsem na LEO, kde vycházejí ceny s bonusy a členství ve smile klubu lépe.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Diky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Prosím o radu zkušených cestovatelů. Potřebuji letenku Cleveland - Praha a zpět v půlce srpna tam, začátek září zpět. Je to pro babičku, takže chci pouze jeden přestup a spolehlivost. Pokud hledám přes různé vyhledávače - kiwi, pelikan nebo přímo KLM, v podstatě to najde vždy kole 31 tis, to je ok, ale otázka přes koho nejlépe a nejspolehlivěji objednat, když ceny jsou +- stejné ? Děkuji

0
Zobrazit ve vláknu

 Leo Express má zajímavě naceněné jízdenky do Gdanska i přes letní prázdniny.

Z Ostravy pořídíte zpáteční jízdenku za pěkných 214 Kč, termínů je zatím hodně.


0
Zobrazit ve vláknu

Abych byl upřímný, tak s malými dětmi volím charter + cestovku. Nedokážu si to u sebe představit nějakou improvizaci, pokud by něco nevyšlo, např uletěl následný let atd atd. S našimi dětmi by to nebyla dovolená, ale peklo :o) .

0
Citovat Zobrazit ve vláknu