Příspěvky uživatele kaccistar

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Dobrý deň, je tu veľa skúsených cestovateľov a určite aj študentov.. prosím o doporučenie s ktorou agentúrou a kam cez leto na 3 týždne poslať deti 12 a 13 na kurz angličtiny? Ďakujem. smiley zaujímajú má fakt reálne skúsenosti, inak google samozrejme používať viem smiley

0
Zobrazit ve vláknu

Ďakujem za doporučenie. Bali tiež znie lákavo. Musím pozrieť aké lety tam idú. Predpokladám, že si nepmôtáte, kde ste bývali? Nejaké doporučenie?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

smiley to sa musí vedieť, také dieťa vyrobiť smiley ale je fakt pohoďák, chodí so mnou aj do fitka a sedí tam vo vajíčku a pozerá, takže toho sa vážne nebojím. Tak to mám radosť, Thajsko sme tak nejak podvedome aj pozerali, len som tam nikdy nebola, tak sa nevyznám. A je tam treba nejaké očkovanie? Idem teda googlovať, ale ďakujem za akékoľvek rady skúsených cestovateľov. To by mi fakt pomohlo. smiley Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ďakujem za rady, práve to Thajsko nás tiež napadlo. Dieťa máme fakt kľudne, takže to sa nebojím. Každý deň sedí v aute 2-3 hodiny, každý mesiac cestujeme na SK a zvládne to prespať. Takže vďaka prestupom sa nebojím, že by to nešlo. A kam do Thajska konkrétne by bolo najlepšie?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Prosím o radu, kam by ste doporučili cez leto vyletieť s rodinou za teplom? Chorvátsko ma skutočne neláka.. deti majú 11, 13 a malý bude mať 7 mesiacov, takže let by nemal byť na 30 hodín. Nejaké doporučenie? Premýšľam nad Áziou, ale kam presne fakt neviem, pretože nechcem do žiadneho daždivého počasia.. Nepotrebujeme cestovať, proste si odpočinúť, ale aktivity a výlety budú určite.. Díky za akúkoľvek radu. Rozpočet aj s letenkami máme cca 80 - 100 000. Takže letenky by som pozerala podľa destinácie, aby sme chytili nejakú akciu..

0
Zobrazit ve vláknu