Témata uživatele creek

Témata uživatele creek

Téma Poslední reakce
Ahoj, slyším různé příběhy o Neapoli a jsem z toho trošku zmaten, někdo nějaké aktuální info, kdo tam byl ? děkuji :) .
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli byl v poslední době (druhá polovina roku 2016) někdo v Izraeli a půjčil si auto a jel s ním i na území Palestiny, tedy do Betléma či Jericho nebo Hebron ?? Chtěl bych se na tato místa podívat, ale nevím jestli mě tam pustí s jakýmkoliv autem nebo jsem někde něco četl o arabských půjčovnách automobilů, má někdo aktuální informace a byl na těchto místech a případně jak bezpečně se cítil na území Západního břehu Jordánu ( West Bank ) ?? Letím do Izraele v březnu, případně někdo nějaké tipy na místa, která nejsou tak profláklá ?! : ) Děkuji moc všem za jakékoliv informace a rady  .
Izrael cestování i do palestiny 2017 ?
Ve fóru Co se nevešlo
45 odpovědí
Ahoj, chci se zeptat, kdo byl na Kanárech, ktery ostrov by doporucil ?a jaka je moznost dopravy mezi ostrovama ? .
Kanarske ostrovy
Ve fóru Co vidět a navštívit
27 odpovědí
Zdravíím, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s cestováním letecky po USA. Chci si koupit letenku z NY do Miami a k ní mohu přidat zavazadlo 20kg a to mohu dvakrát, tedy 40 kg dvě zavazadla. Já mám jedno zavazadlo o hmotnosti cca 30 kg, pokud si koupím takhle dvakrát tedy 40 kg dvě zavazadla, vemou mi to na letišti na to jedno, dá se to takhle sčítat, rád bych předešel zbytečným hádkám, mockrát děkuji za odpověď. .
Ahoj, chci se zeptat, mam na prestup hodinu od ryanairu v Londyne, pokud by bylo zpozdeni z Prahy a nestihl bych to, dostanu automaticky moznost letet dalsim spojem za 3 hodiny nebo ne ? Nebo doporucujete pro priste si dat rezervu 3 hod, ktera je jistota ?  .
Ryanair prestup 60minut
Ve fóru Letecké společnosti
7 odpovědí
Chtěl jsem letět, ale bohužel to nakonec nevychází, tak se chci podělit o nabídku, původně byla za 2,5, teď bohužel stoupla jedna z letenek, tak se člověk dostane na ty cca 3 tisíce, ale i tak si myslím, že je to dobrá cena. Možnost i přeletu z Tenerife na jiný ostrov (https://www.bintercanarias.com/ cca 1 tis kč ) a návrat opět do Bruselu, stačí si trochu pohrát s odlety a moře 18-19 by melo byt, to pro otužilce taky jde ! ) .
Kanárské ostrovy z Prahy (přes Brusel) zpáteční - 3 tisíce
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí