Témata uživatele Zuzana _1

Témata uživatele Zuzana _1

Téma Poslední reakce
Ahoj, máte někdo zkušenosti jak z pojišťovny dostat peníze za propadnutý letenky? Měla jsem dneska letět, ale probudila jsem se s horečkou a zvracením. U doktora jsem byla, mám potvrzení, že jsem nebyla schopná cestovat. Chtějí po mě doložit potvrzení o stornování a stornopoplatek - já jsem ale let nestornovala, protože to už nešlo, ale nevyužila jsem ho. Může mi letecká společnost vystavit nějakej dokument, kterej mi pojišťovna uzná? Předem díky za odpovědi. Není to moc, ale když už si to pojištění platim, tak bych z toho ráda něco měla :D   .
Pojištění storna a propadnutý let
Ve fóru Co se nevešlo
13 odpovědí
Ahoj cestovatelé, v cestování jsem celkem nováček, mám procestovanou Evropu, cestuju hlavně po městech a památkách Samozřejmě nechci celej pobyt bejt jenom u moře, ale ráda bych nějakej hezkej hotel u pláže. Chci i danou destinaci procestovat, ale to bych pak řešila až bych měla letenky a ubytování. Tu Srí Lanku jsem zatím nijak blíže nezkoumala - je to vhodná destinace pro někoho, kdo nevytáhl paty z Evropy?  .
K moři - levněji na vlastní pěst nebo s CK?
Ve fóru Co se nevešlo
43 odpovědí
Název ní jasně, máte někdo zkušenosti? .
Mundo sim card
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj, má někdo tip na co nejlevnější ubytování v Maastrichtu? Vůbec nemůžu najít klasický levný hostely - to mi neříkejte, že tam nejsou  .
Maastricht
Ve fóru Tipy na ubytování
2 odpovědi