Příspěvky uživatele hugonovak

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Mám kód platný do 2.4. do 24:00, min. hodnota rezervácie 50€. Aktívny člen nech napíše sem do fóra najneskôr do zajtra do 14:00. Ak sa nikto neozve, hodím ho sem. Kód pošlem do SZ.

 

edit: kód je už zaslaný

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

EG9DKZ9MUE, do 31.3. do 24:00

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

brume, žalúdočné problémy tam máš z toho, že vyžieraš domorodcov :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Stalo sa mi viac krát, a nebol to podvod. Išlo o slušné hotely aj o ubytovanie v byte. Chceli check-in dopredu, nedal sa spraviť, (a odvtedy, keď príde požiadavka na online check-in, nerobím ho) sken OP som samozrejme neposlal, a ani to nikomu neodporúčam.

Niektorí ubytovatelia si chcú ušetriť prácu s registráciou, tak požadujú online check-in. Mnohí ubytovatelia si často fotografujú OP, a je jedno, v akej to je krajine a aké je to ubytovanie.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Alena_10, ano ešte stále potrebujem. Ďakujem za ponuku a za poslanie.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím vospolok. Ak je niekto ochotný poslať kód do SZ, budem rád. Prípadnému darcovi vopred ďakujem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Máš ho v správe.

2
Citovat Zobrazit ve vláknu

mirda, požičaj si auto priamo zo stránok nadnárodných spoločností, najlepšie sú: Avis, Budget a Hertz. Nezabudni zvoliť ČR ako krajinu pobytu. U Avisu a Budgetu budeš musieť dokúpiť plné poistenie, podľa mojich skúseností je doplatok okolo 50% ceny požičania. S Hertzom mám málo skúseností.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nádherné vlakové putovanie.

Škoda, že vlak Bulawayo - Victoria Falls už asi definitívne skončil. (info zo stanice Victoria Falls z mája 2023).

Takisto po covide skončili diaľkové vlaky v Juhoafrickej republike.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kupuj.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Napíš do RJ, minulý rok začali s predpredajom na nový  jízdní řád 4.11.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Myslel som, že je to niečo ako kód na bookingu. To som zase objavil Ameriku. :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Toto mi prišlo pred chvílou do mailu od aegean:

"We really look forward to having you again this year
and we offer you as a gift , an exclusive 20% discount to enjoy a special Christmas getaway to your favourite winter destination.
Book your ticket today by using the promotional code " WINTERFORYOU20 "
and get ready to live unique festive moments!
The offer is valid for all direct and connecting roundtrip flights from/to Greece to/from all international destinations, between 01/11/2023 – 31/01/2024 .
Use your promocode: WINTERFORYOU20
Ends on 23/10."

Píšu, že kód je exkluzívne pre mňa, ale možno bude fungovať aj pre iného, kto má ich vernostný program.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Doporučený čas príchodu na letisku by mal byť uvedený pri online check-in. Závisí aj od času odletu, či bude dopravná špička alebo nie.

Počítaj asi 1 hodinu na security, presuny po letisku 20 minút, zatvorenie brány 30 minút pred odletom a príp. odbavenie batožiny na priehradke 1 hod. Za normálnych okolností 2 hod. pred odletom (3 hod. ak podávaš batožinu) sú postačujúce. Ak chceš mať úplnú istotu, pridaj k týmto časom rezervu 1 hod.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76, wizz uvádza dobu do 30 dní.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Michal, ďakujem za informácie. Odkaz nie je univerzálny, link na tebou uvedenú stránku sa objaví po odsúhlaseni kreditu 120%. Po kliknutí na link sa zobrazí stránka s formulárom, kde je treba zadať údaje o bankovom účte, a to aj v prípade, ak letenka bola platená kartou. Následne sa vo wizz účte zobrazia 2 položky: 1. nakreditovaná suma s dátumom expirácie a 2. odoslaná suma na kartu alebo účet.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Niekde sa o tom na fóre už myslím písalo, ale nemôžem to nájsť. Kupoval som letenku pre kamaráta u wizz, platil som kreditkou. Wizz let zrušil, ale ponúka len možnosť 120% kreditu alebo prebookovanie na iný let. Možnosť vrátenia peňazí mi neponúka. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Nemáte niekto e-mailový kontakt na wizz? Je mi jedno, že nebudú odpovedať, potrebujem len doložiť banke kvôli chargebacku, že nekomunikujú a odmietajú vrátiť platbu za nedodanú službu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zober si nabíjačku do auta tak ako Ti radia vyššie, a výkonnú baterku (svítilnu), ak náhodou budete večer hľadať ubytovanie. Solárna naíjačka je naozaj len do divočiny. A po divočine aj tak budete jazdiť len autom. Ubytovania manažované belochmi a kempy v národných parkoch sú spravidla vybavené akumulátorovými prenosnými lampášmi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

jakob, tie lety boli na "gastarbeiter" linkách typu Praha - Londýn, Viedeň - Skopje a pod., alebo na turistických linkách typu Viedeň - Funchal, Praha - Varna  a pod.?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

martuc, môžeš skúsiť vasenaroky.cz (mám s nimi dobré skúsenosti) alebo nejakej inej agentúry zaoberajúcej sa vymáhaním pohľadávok. Veľa bude závisieť od advokátnej kancelárie, ktorej agentúra postúpi Tvoj prípad. Do súdneho sporu v zahraničí asi nepôjde žiadna firma pracujúca systémom, že v prípade neúspechu neplatíte, v prípade úspechu berieme 25% + DPH.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Je to naozaj tak. Flixbus to má v podmienkach. A rozdiely medzi jazykovými mutáciami (podmienky, ceny, rozsah informácií ... ) majú aj iné spoločnosti.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Míša K. napsal(a):

Nemohu než souhlasit - navíc i když nějaký mám, tak nemám kapacitu všem potencionálním zájemcům psát soukromé zprávy a zjišťovat, zda stále mají zájem či nikoliv...

 

Pokud mám, postnu příspěvek a kdo si napíše, ten ho má...

Mne zase viac vyhovuje, keď si kód diskutér pýta. Ak mám, a diskutéra na základe užitočnosti jeho cestopisov vo fóre alebo cestopisov vyhodnotím ako seriózneho, pošlem mu kód v SZ. Doteraz mi každý do pár hodín zaďakoval a odpísal, či kód použil alebo nie. Ak vo fóre napíšem, že mám kód, môže mi prísť niekoľko žiadostí o zaslanie kódu.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

booking má jednu veľkú výhodu, že poskytovatelia ubytovania sa bookingu boja ako čert kríža.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj elda, pozitívne skúsenosti máš popísané vyššie, negatívne skúsenosti sú popísané na strane 3 tohoto vlákna.

Ak Ti môžem poradiť, Itinerár si pre istotu priprav tak, aby si v cieli aj pri návrate do Európy mala 24 hodín rezervu. A snaž sa cestovať len s príručnou batožinou.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ak vieš odkiaľ chceš letieť a kam, to zvládne každý vyhľadávač leteniek, napr. https://www.google.com/travel/flights. Ak Ti nezáleží na odletovom ani príletovom letisku, je to už ťažšie. Ak vieš odletové letisko a je Ti jedno kam, dobrý je napr. ryanair.com.

Azair.cz bol dakedy bezkonkurečne najlepší vyhadávač, ale časom začal ukazovať neaktuálne údaje, na inšpiráciu je asi stále dobrý.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu