Témata uživatele thomas88103

Témata uživatele thomas88103

Téma Poslední reakce
Měl bych jen rychlý dotaz. Kupoval někdo letenku tady? https://www2.esky.comJe to v pohodě, nebo tam nic nekupovat? Díky  .
esky.com dotaz
Ve fóru Vyhledávače letenek
16 odpovědí
Zdravim. Hledám pro známého letenku na Langkawi. za co nejrozumnější cenu, pořadí nekdo? Odlet cca 20.7 návrat cca 3.8.2016 Odlet ideálně z CR, ale není to podminka. Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk .
Letenka Langkawi
Ve fóru Hledám letenku
57 odpovědí
Hledám pro kamarádku letenku na Mauricius. Odlet cca od 10.1.2018 a víceméně jedno odkud (jde mi o nejlepší cenu) a cca na 12-14 dní. Našel jsem LGW->MRU s Turkish airlines za 15kPředpokládám, že levněji asi nesezenu, pokud nebude nějaká akce, že? Díky  .
Letenka na Mauricius
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Zeptám se tady zase zdejších odborníků. Rodiče by rádi do Thajska, asi Phuket. Za kolik by se dali sehnat nejlevnější letenky? Odlet od 1.7 - 7.7 a návrat cca za 10 dni. A letenky by byli pro dva dospělé a dítě, 10 let. Díky Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk .
Letenky do Thajska
Ve fóru Hledám letenku
3 odpovědi
Čau. Měl bych dotaz, v létě se chystáme na dovolenou a rád bych buď Maledivy nebo Dominikánská Republika, odlet bych viděl asi někdy v cervnu. S jakou nejnižší cenou letenky by se dalo zhruba pocitat? Diky Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk .
Letenky Maledivy, Dominikánská Republika
Ve fóru Hledám letenku
20 odpovědí