Témata uživatele Miroslav Šimeček

Témata uživatele Miroslav Šimeček

Téma Poslední reakce
Ahoj, mám na poslední chvíli pracovní výlet do LA, s tím, že si to protáhnu o 6d a ty bych velmi rád využil na objevení okolí. Odlétám už tuto sobotu a bohužel nestíhám úplně studovat všelijaké tipy, co vidět. Nicméně má hrubá představa je půjčit si auto a jet do Las Vegas - Antellope Canyone,Grand Canyon, Zion. Není tu někdo, kdo to má projekty a byl by ochotný se podělit o nějaké informace, itinerář? Především mě zajímá, zda je to vhodné absolvovat sám a časově také reálné to stihnout za 6d? Nebo se radeji poohlednout po nejakem zajezdu? popr nahodou nekdo, kdo bude v danou dobu pobliz a mel by zajem se pridat? Časově 19.6-25.6, ale v LA už od 10.6.    .
Los Angeles a okoli
Ve fóru Co vidět a navštívit
25 odpovědí
Ahoj, našel by se někdo, kdo by se rad vydal na Island na podzim, když to bude možné? Dnes má Wizzair akci a dají se koupit levne letenky z Vídně. Rád bych toho využil, ale z mého okolí není asi nikdo tak nadšen pro cestování jako já, nebot jejich hranice cestování končí v Chorvatsku. :-)  .
Island - hledam spolucestujiciho
Ve fóru Hledám spolucestujícího
5 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat zdejších, co již byli v New Yorku, zda-li by jste mi mohli dát tipy co vidět, nezmeškat, co zažít, kde třeba ochutnat něco zajímavého, ale naopak i čemu se vyhnout? Jak jste to měli se vstupy, kupovali jste si City Pass třeba na 3 dny? Má to opravdu smysl? Případně, stojí za to udělat si 1 denní výlet do Filadelfie, nebo Washingtonu? Zajímají nás také místa, která třeba mezi turisty nejsou moc populární, ale stojí za návštěvu. V případě, že máte někdo někde schovaný itinerář, nebo tip na dobrého text/video průvodce, budu za něj také rád.Budeme tam 4 kámoši od 27.2-6.3.2019, kdyby tam náhodou někdo byl, rádi se potkáme. :-) Případně díky za tipy. .
Týden v New Yorku
Ve fóru Co vidět a navštívit
21 odpovědí
Zajímavej trip do Číny, dají se tam najít i jiné možnosti. https://www.kayak.de/flights/PRG-CKG/20 ... 2017-07-12 .
Praha – Chongqing and Nagoya = 198e
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi