Příspěvky uživatele Heliii

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Právě jsem se vrátila z rychlo-víkendu v Bari. A můžu jen doporučit!

Kromě Bari jsme byly v Monopoli (vlakem) a Alberobello (busem). K tomu bych měla dotaz - spíš pro "ty, co přijdou po mne". Bus z Bari do Alberobello jel v 10:00; v 9:30, kdy jsme dorazily na zastávku my, byla už neuvěřitelná fronta. Koupily jsme lístky v místní trafice. Byly přistaveny 2 autobusy, my se dostaly do druhého a odjely v 10:05. Stejně to fungovalo na cestě zpět (čas na jízdence nehrál roli) - dva autobusy, co odjížděly podle jízdního řádu. Nevíte někdo, co se děje s těmi, kteří se do autobusů nedostanou? Čekají 2 hodiny na další spoj? Mají přednost ti, co si koupí jízdenky přes appku na daný čas? (asi ne, nikdo ve frontě zvýhodněn nebyl)

Bylo to mimo sezónu, takže v létě si to vůbec nedovedu představit. Každopádně Bari a okolí na prodloužený víkend při rozumných cenách letenek zn. ideál :)

 

2
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, před 2 lety jsem bydlela v Hotelu Rio, v Benátkách hned za nám. Sv. Marka. Nevím, jaké ceny mají nyní, ale my měli bezkonkureční poměr cena/výkon (2-lůžkový pokoj s možností snídaně). Ubytováním v přímo v Benátkách ušetříš za čas strávený jízdou z Mestre, takže za mě doporučuji Benátky oproti Mestre.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, také přihodím na 15 USD a díky :)

https://www.booking.com/s/34_6/ulrych86

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Moc děkuji za odpovědi smiley Auto opravdu pro nás není. Kdybychom jeli ve 4, tak se určitě vyplatí, ale pro 2 je to zbytečný "luxus" a nervy.
Chtěla jsem se ještě zeptat, kolik času je dobré si nechat na letišti. Busem přijedeme buď 3 nebo 1,5 hodiny před odletem. Nevím, jak je letiště velké, na jak dlouho jsou bezpečnostní kontroly atd. Letíme v neděli ve 21:45.
Díky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
mohla bych se zeptat zkušených cestovatelů. Letíme s kamarádkou do Belgie, máme naplánované klasické kolečko. Přilétáme na Charleroi, potom Brusel, Antverpy, Gent a Bruggy. Z letiště do Bruselu-Midi je nejvýhodnější jet Flibco (za 14 E), nebo jde najít něco levnějšího? Za dříve diskutovaných 5 E jsem nic nenašla smiley Mezi městy potom tedy asi vlakem. Je nám přes 26, takže žádné výhody se nás netýkají, ale nevíte zda funguje nějaká víkendová akce, ke které jsem se proklikala na stránkách Belgianrail?
Omlouvám se, za takovéto obecné dotazy, ale jsem opravdu cestovatel začátečník, navíc bez extra znalosti jazyka smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My bydlely loni tady http://thebridgehotel.net/ ... V centru, za víc jak rozumnou cenu. Blízko zastávka busu přímo z Liverpool Street Station, kam jezdí Stansted express z letiště. Všechny hlavní památky v pohodě docházkovou vzdáleností, přes ulici Tesco. Můžu jen doporučit!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, plánujeme podobný okruh na září/říjen. Přílet do San Francisca, poté 2 týdny jízdy národními parky, přes Las Vegas do Los Angeles. Odtud přelet do Orlanda a pak možná týdenní plavba Karibikem. Má někdo zkušenost, tipy, triky? Díky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu