Příspěvky uživatele JohnyCarrer

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, moc díky Kryštofe. No zatím mám jeden potvrzovací mail, kde jsou rozepsané lety dvou leteckých společností - z Prahy do Kolína (Germanwings) a pak do Havany (Sun Express Deutschland). Ale ano, kupováno u Eurowings.

Zkoušel jsem dělat on-line check in, ale chce to datum do kdy platí vízum, což u toho Kubánského je trochu specifické, takže to nejde vyplnit. Tak to asi budu řešit právě na přepážce. Takže prostě plánuju přijít s pasem a mailem v telefonu. Je to dobrý plán? Stačí mi to? Tisknout nemám co, jen e-mail. Chcek in z domů neudělám kvůli tomu vízu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

vím, že to je dost základní dotaz, ale nikdy jsem ještě mimo Evropu neletěl a nepřestupoval tak. Chtěl jsem se zeptat, letím z Prahy do Kolína (Germanwings) a pak do Havany (Sun Express Deutschland). Otázka je, při check-inu mám hledat asi let do Kolína, ne rovnou do Havany že? :) Přímo na tom okýnku v Praze mi už dají boarding pass i na Kolín - Havana? Zavazadla mi přehodí nebo musím v Kolíně vyzvedávat? Jde mi o to, jestli musím v Kolíně ještě něco řešit, někde se znovu checkovat a tak, nebo se všechno vyřeší na prvním okýnku v Praze i když to je jen let do Kolína?

Díky moc zkušeným cestovatelů a sorry za blbej dotaz :)

Franta

0
Zobrazit ve vláknu

Díky moc smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

jsem mladý, budu teď cestovat poprvé a hned s Wizzairem, který je přísný. Jejich zavazadlo je 42x32x25. Já mám tašku 48x34x28 cca, ale nebude plná. Jednoduše - sbalit se na 3 dny dokážu, ale nemám menší tašku. Kdyby po mě chtěli vecpat do toho boxu, tašku tam dám, protože ji v pohodě zmáčknu.

Můžu vzít takové zavazadlo, které je větší ale nebude tolik plné?

Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu