Příspěvky uživatele Bob08

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Jo, taky od nich (Německý Neckermann / Thomas Cook) mám koupené ubytování na říjen v hotelu na Mallorce (bylo za super cenu,AI, k tomu let Ryanair).. Respektive mám zaplacenou jen zálohu, zbytek se jim minulý týden nepodařilo strhnout z karty kvůli limitu na kartě a chtěli ať jim to pošlu na účet...

Tak teď nevím - mám si s sebou radši vzít stan a hamaku? 😃

Na emaily chodí jen automatická odpověď - stejná zpráva o krachu co mají na webu.. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

David Eiselt napsal(a):

Máte notifikace povolené?


Ano, notifikace povolené mám, ale jde o to že aplikace na straně serveru kontroluje jaký mám prohlížeč a sekci pro zapnutí notifikací  povolí jen pro Chrome na PC. Když si stránku zobrazím v Chrome na Androidu, nebo např. ve Firefoxu na PC, sekce pro push notifikace je skrytá a nedají se tak zapnout ani když je mám v prohlížeči povolené...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Může se k tomu vyjádřit někdo z Cestujlevne?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ano, jak píšu, stránka na to je, ale push sekci to zobraruje jen v Chromu na PC - na mobilu to ukazuje jen sekci pro notifikaci mailem a push sekce je skrytá...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zřejmě je na webu cestujlevně nastaveno, aby se sekce pro zapnutí push notifikací zobrazovala jen v Chromu na PC. V jiných prohlížečích jako Firefox ani Chrome pro Android se nezobrazuje. Můžete ji pro Chrome na Androidu povolit?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na mobilu mi bez problému fungovaly notifikace na akce z Cestujlevne v prolížeči Chrome. 

Aktalizoval jsem ROM a vymazal data a notifikace chodit přestaly. Kde je můžu znovu zapnout?

V dávnější minulosti se zapnutí notifikací nabídlo samo při prvním otevření cestujlevne.com (resp. po vymazání cookies), ale to už teď nedělá. 

Když jsem si push notifikace nastavoval v mobilu naposledy, šly zapnout na https://www.cestujlevne.com/hlidac-letenek - je tam dole sekce "Notifikace v prohlížeči". Teď ji na PC vidím, ale v mobilu se mi nezobrazuje, a to ani při přepnutí chromu do "Stránky pro počítač"...

0
Zobrazit ve vláknu

Ani jeden ze zmíněných 25% voucherů neplatí....asi je někdo už vybral a nenapsal to :-(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nemáte někdo 20-30% voucher? Prosím PM.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No, už jsem zjistil jak to u nich funguje... Když checkin nedokončím, po nějaké době (v rozsahu minut až hodin) můžu otevřít checkin znovu a místa to přiřadí jiná. Dostal jsem už přes 10 různých možností, ale vždy nás to na cestě tam rozesadí (asi abychom si připlatili za místo) a na cestě zpět nás to dá k sobě. Sedadla přiřazuje primárně odzadu, takže při ranném checkinu dostanete místo vzadu, ale když ho budete dělat později tak spíše veprostřed nebo vepředu.

BTW ví někdo proč jsou místa ceněná tak, že příplatek za sedadlo je tím vyšší čím je sedadlo blíže dopředu? Mají přední sedadla nějaké výhody, kromě toho že se dostanete z letadla ven o chvilku dříve, a je možná větší šance na úmrtí když letadlo do něčeho nabourá? :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Máte nějaké zkušenosti jak funguje systém přidělování sedadel při online check-inu u Volotea? Mám koupené zpáteční letenky do Bordeaux pro dva, ale na cestu tam nás to rozesadilo (mě dozadu a přítelkyni dopředu letadla), na zpáteční let nás to dalo k sobě. Check-in jsem nedokončil a zkusil jsem to znova příští den (=dnes) a nabídka už je jiná - na cestě tam jsme pořád rozesazení (ale už jen o 5 řad od sebe), na cestě zpět pořád u sebe. Mám čekat ještě další den nebo dva, jestli je šance že nás to dá ještě vedle sebe? Nechci ale zase riskovat že nás to rozesadí i na cestě zpátky...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Do Punta Cana jsou navíc letenky níže než zmiňovaných 5353 Kč - mě vyšla jedna cca na 4750 Kč.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Trochu tady na tuhle akci postrádám upozornění od CestujLevně, vypadá to určitě jako zajímavá nabídka. Dá se zkombinovat např. s novou linkou Ryanairu z Prahy do Bracelony.
Jedná se o akční nabídku nové low cost aerolinky LEVEL, která je operována španělskou Iberií, v ceně tedy není odbavené zavazadlo ani jídlo/pití. Za cenu pod 5000,- se to ale dá přežít :-) V nabídce jsou letenky až do ledna 2018, akce pořád platí.

Více info:
http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/crazy-hot-non-stop-from-barcelona-to-the-dominican-republic-for-only-e175/

http://www.jaknaletenky.cz/top-karibik-dominikana-za-5-316-kc.html

http://economyclassandbeyond.boardingarea.com/2017/03/20/level-routes-frequencies-elephant-room

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak z Expedie zatím neodepsali, ale China Airlines napsala že zrušili všechny pondělní a středeční lety od dubna do června, a pro případné přebookování letu mám kontaktovat expedii. A taky že žádné kompenzace letu ani hotelu neposkytnou.

Takže mám zřejmě možnost uhnat expedii ať mi to změní na o den dřívější let, ale pak budu v Amsterdamu o den dříve a budu se tam muset někde ubytovat nebo si koupit nový dřívější easyjet (finančně to vyjde asi podobně). A nebo to nechat tak, strávit druhý den (už tam mám 20 hodin na cestě tam) v Taipei a koupit si nový easyjet o den později... Takže dalším nákladům kolem 2000 Kč se tak jako tak nevyhnu (noc v Amstru + cesta na letiště a zpět 1500-2000 Kč, dřívější/pozdější let Easyjetu kolem 2000,-, noc v Taipei a pozdější easyjet cca 3000 Kč). Případně si nechat posunout odlet z Bali o den později a ten extra den trávit na Bali místo v Taipei (nevím co z těch dvou by bylo lepší).

Napadá někoho nějaká další možnost? Je reálné abych po expedii chtěl ať mi zdarma zajistí jinou aerolinku, která mě z Bali dopraví na už zakoupený let s Easyjetem tak abych v Amstru nemusel nocovat?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zkusil jsem tedy napsat do expedie, ale moc v úspěch nedoufám...
Na žádné odškodnění nárok asi taky nemám, podle toho co jsem četl na netu je to jen když zpoždění není oznámené do dvou týdnů předem. Na ubytování v Taipei asi taky ne, co?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kupoval jsem to na hong kongské - expedia.com.hk

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hmm, u EasyJetu to vypadá zle - změna letu je možná, ale platí se rozdíl v ceně, plus 550 Kč když je to více než 60 dní předem, nebo 1700 Kč když je to 60 a méně. Kdybych ho změnil včera, stihl bych to asi ještě za těch 550,- ale teď už je to pod 60 dnů a ukazuje to 1700,- + cca 300 rozdíl, to už vyjde prakticky jako koupit za dva tisíce novou letenku smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
Kupoval jsem před měsícem zdejší megahit letenky z Amsterdamu na Bali na květen, 2.5. - 18.5. Následně jsem koupil EasyJet tak abych byl v AMS den předem a na cestě zpátky měl 1h40min na přestup v AMS.
Dneska jsem narazil na problém – na Expedii mi to ukazuje u zpátečního letu jen cestu Denpasar – Taipei a zvýrazněnou hlášku „There has been a change to your flight. We will email or call you to confirm any changes.“.
Na China Airlines v booking inquiry vidím čas odletu z Taipei až o den později než tam původně bylo, takže zřejmě můj let Taipei-AMS zrušili a dali mě do letu až na další den a mám trčet opět den v Taipei. Co teď s tím? Už mám koupenou letenku na EasyJet na 18.5. ale do AMS teď mám přiletět až 19.5. Dá se s Easyjetem nějak rozumně domluvit přeložení letu o den později? Mám nárok na ubytování v Taipei na náklady China Airlines? Nebo se s nima zkusit domluvit ať mi radši celý let posunout o den dříve a nechat si den v Amsterdamu?
Zvláštní je že z China Airlines se ani neozvali a u letu není ani napsáno Changed...

Itinerary zpátečního letu na Expedii HK:

Booking inquiry na China Airlines:

0
Zobrazit ve vláknu