Příspěvky uživatele podporazastavuz

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Moje zkušenosti s Letuškou jsou "otřesné” a to po několikáté!

Začneme u toho, co nás všechny zajímá především a to cena. Cenově je Letuška o min. 10-20% dražší v porovnaní s konkurenčními portály a to například opodo.com, kayak.com, expedia.com a mnoho dalších. Je i mnohem výhodnější booknout let přímo u vybrané společnosti, příklad Smartwings, ČSA, ...

Její servis je hrůzostrašný, marně se zkoušíte dovolat, jsou naprosto neprofesionální ve smyslu "musíte psát mail a někdo Vám odpoví” a nebo "nevím, kde je kolega, napíšu mu mail a on se Vám ozve" když máte den do odletu, je to velmi uklidňující!

Když začnete ale řešit reklamaci typu STORNO, tak hrají na čas, slibují Vám, že to změní či vystornují, ale přitom hrají jen na čas a když následně je alternativní letenka již kvůli časovému tlaku nesmírně drahá, tak Vám řeknou, že to nelze nebo za 90% storno poplatku apod.

Já osobně jsem zakoupil teď naposledy 4 letenky, z nich jsem 2 stornoval, dle pokynu pracovnice a byly mi vystornovány všechny 4! Když jsem se na ně obrátil telefonicky, tak mi bylo řečeno, že je to asi nedorozumění, ale že s tím už nic nelze udělat, jelikož letecká společnost již zvedla cenu letenky nebo nesouhlasí s obnovením letenky a oni Vám stejně zúčtují 90% z letenky. Problematika je v tom, že by společnost Letuška s.r.o. musela přiznat svou chybu a oni by za tu chybu samozřejmě museli platit, tak to radši zaměstnanci nepřiznají a přesunou chybu na Vás !

Takže u Letušky "dále" Letuška.cz anebo Letuška s.r.o. si zakoupíte za 10-20% dražší cenu než u konkurence "neprofesionální přístup", drzé lži zaměstnanců a hrozí Vám 90% storno poplatek za jejich chyby. !!!

FACIT: "Nedoporučuji zakoupit letenku přes Letuška.cz" , odůvodnění je Podvodné jednání zaměstnanců a společnosti.

Jsem člověk, který ještě nikdy v životě nenapsal žádnou negativní referenci, ale jelikož létám po celém světě velmi často (30-50 letů ročně ) a nebyla to moje první negativní zkušenost se společností Letuškou, tak jsem Vám to musel sdělit a pomoci tím ve zlepšení mezilidského chování a doufám, že tímto donutím společnost Letuška.cz (celkem monopol na českém trhu) na přehodnocení klientského přístupu!

Pokud někdo má podobné zkušenosti s tímto portálem, klidně mi dejte zprávu nebo komentujte můj příspěvek.

Ještě doplnění pro zaměstnance Letušky.cz jménem "Jaroslav Černovský” tak tento člověk bohužel zřejmě postavil pracovní kariéru na lžích a podvodném jednání, doporučuji si tohoto zaměstnance proklepnout pořádně a dávat si na něj pozor a možná upřednostnit přidělit pozici jinému uchazeči. Pan Jaroslav Černovský je vyloženě sprostý zaměstnanec, který bohužel každou společnost postaví do velmi negativního světla. Nebude žádným přínosem pro Vaši společnost, sám zaměstnávám 150 lidi a vím, co znamená klientský přístup a loajalita pro zaměstnavatele.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu