Příspěvky uživatele VladimirK

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Dík za tip. Podle obrázků to vypadá zajímavě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, zatím nemám koupenou letenku, uvažuji s termínem 7.10. Praha-Kyjev-Teheran, aktuálně asi 5800 Kč, zpáteční pravděpodobně 31.10. nebo 1.11., zatím nemám ani přesný itinerář. Zdá sa mi rozumné po příjezdu do Teheránu tam zůstat pár dní a pak přes Mashad, Shiraz, Isfahan, Yazd, možná Tabriz anebo v obráceným garde z Teheránu na jih a pak do Mashadu a zpátky do Teheránu. Taky jsem zvažoval, když už bych byl v Mashadu cestu do Afghánistánu, buď jenom Herát nebo i Kábul.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asi před 4 lety byla odcizena data, včetně hesel, z Visa/Mastercard ve Státech. Aniž bych svoji debetní kartu vůbec dával z rukou, někdo na Floridě mi z účtu vybral asi 20 tisíc, naštěstí jsem na tom účtu víc neměl. Upozornila mě na to až Raifka kvůli podezřelým transakcím a kartu zablokovala. Podal jsem žádost o vrácení peněz a přestože oficiálně jsem měl čekat až 90 dní, do týdne byly peníze zpátky na účtu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jedu do Íránu, pravděpodobně od 7.do 31.10., hledám někoho jako spolucestujícího třeba jenom na část cesty. Plánuji projet zemí ale zatím nemám přesný plán.

0
Zobrazit ve vláknu