Příspěvky uživatele VitaR

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Bohužel teď budu platit cca 3500 za změnu jména u dítěte :( Automatické vyplňování Googlu mi přepsalo vepsané jméno dcery a dostalo se tam moje :( Jenže jsem si toho všiml až teď  po 1,5 měsíci po rezervaci. I když jsem se snažil, že všude to mám ok (předchozí rezervace, budoucí, MyProfile), že si přikupuji služby atd. tak jsou neoblomní ... Takže fakt bacha.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, děti nemají v Neapoli nějaké zvýhodněné jízdné? A vzhledem k tomu, že na památkách mají děti slevu, tak pro ně artecard nemá cenu kupovat.
Co se týká Alibusu z/na letiště, v jehož ceně je tedy i jízdenka 90 min na MHD, lze to takto použít i na cestě zpět? Tedy už dopředu si koupíme lístky, označíme při vstupu do metra a pak budeme pokračovat Alibusem na letiště? Děkuji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
objednával jsem letenky kolem půlnoci, kdy končila sleva 20 % a než to člověk vše naťuká, tak už bylo po půlnoci.
Naúčtovali mi 703 zl (cena platná v den slevy) a toto bylo kartou on-line zaplaceno po dokončení objednávky. Stále tam bylo 703 zl.
Na webu mi v přehledu teď svítí doplatek 65 zl, který ale nejde doplatit, nikde žádné tlačítko na doplacení.
(Teď jsem si všiml, že v mobilní appce to jde doplatit).
Ráno přišla faktura, kde je uvedeno 768 zl.
Stav platby na webu je pending Payment ALE v "Přehledu platby" je Nabídnutá cena = Souhrnná cena = 703 zl a stav Accepted.
Nějaká rada, co s tím? Uhádal bych to? Děkuji, Víťa

0
Zobrazit ve vláknu

Zrovna jsme se vrátili z Paříže a byla to naše první cesta s Airbnb a vše klaplo jak mělo. Jeli jsme jako rodina, vše vyplněné v profilu, fotky, popis, doklad. Při příjezdu nás čekala paní s klíči, zástupce majitele. Vše nám ukázala rukama nohama - portugalská Pařížanka anglicky neuměla smiley
Byt odpovídal popisu a fotkám. Ani nechtěli vidět na místě žádné doklady a při odjezdu jsme jen hodili klíče do schránky a jeli.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, když mám dokoupené velké kabinové zavazadlo, můžu si zároveň vzít i malé kabinové zavazadlo?
Na jejich stránkách mi to připadá, jako by šlo jen o upgrade, kdy místo malého si můžu vzít velké, ale ne oba.
Děkuji předem za odpověď, s Wizz to pro nás bude první cesta.
PS:Nějaké zkušenosti s skládacím kabinovým zavazadlem DUFFLE od Decathlonu? 45 × 33 × 18 cm, měkké, takž do klece by se asi narvalo ...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

letím s rodinkou na Krétu na 14 dnů a chtěl bych dokoupit 1 odbavené zavazadlo. Jde mi o to, že pro dospělého by to stálo cca 2800 Kč, ale u dětí mají slevu 50 %, takže "jen" 1 400. Jde to objednat zavazadlo tedy jen pro dítě? Nebude s tím problém?

Děkuji, Víťa

0
Zobrazit ve vláknu