Témata uživatele Hanzz

Témata uživatele Hanzz

Téma Poslední reakce
https://flights.webjet.com.au/FlightSearch .
Vyhledávač pro Austrálii a okolí - Webjet
Ve fóru Vyhledávače letenek
0 odpovědí
Zájezd nabízí tato holčina: https://www.facebook.com/barbora.smidova.75?fref=nf v případě zájmu kontaktujte napřímo. .
Asi nějakej šotek nebo akce. Nenajde někdo zajímavější trasu za super cenu?  .
PRG-MXP Air France 204Kč v září
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Jedná se o převzatý tip na extraligovou exotiku na první půlku příštího roku z Londýna na souostroví Vanuatu, operuje Singapore airlines. Termíny únor až květen. .
Londýn-Vanuatu únor-květen 2017 23000CZK se SQ
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Do zítřejší půlnoci má Qatar jakože letní výprodej, na období říjen - prosinec. Na dobrý ceny se dá dostat nejlépe z BUD, případně CPH. Pokud honíte míle a jste členy Privilege clubu, mají aktuálně několik akcí, jak přijít k mílím: http://www.qatarairways.com/PrivilegeCl ... 520Airways Pokud hledáte jednosměrnou letenku do KUL, pak dobrá cena s QAtarem vychází z revoluční oblasti Turecka, přímo Ankara (ESB) za slušných 5k CZK. .
[QR] BUD/CPH-KUL 10.500CZK
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Now you can fly more with Pegasus; when you buy one ticket, you get one free! Book a flight before 30 June to fly from 15 July to 18 September on http://www.flypgs.com/en, via our mobile site or on our app. Win a free one-way, direct flight on an internal route in Turkey or an international route departing from Turkey between 1 October 2016 and 25 March 2017! Enjoy travelling far and wide with Pegasus. Jestli to správně chápu, ke každé zakoupené letence je druhá zdarma + se dá vyhrát jednosměrná letenka po Turecku... Po bližším infu jsem nepátral. .
Pegasus 1+1 letenka zdarma (v období prázdnin)
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Celkem pěkná cena ve first, i na všechny dny kolem - asi nějaká chybka v přepočtu. Pokud zadám jen cestu zpět, zobrazuje se 20.300MYR. VYhledávače tuhle pěknou cenu vůbec nenajdou. Měl bych otázky na zkušenější: 1) Když mám koupeno do economy a rozhodl bych se koupit tohle v RT, jak to provést? Zrušit nejdřív economy a pak kupovat? Nebo mě systém pustí, i když už mám rezervaci? 2) Nedal by se najít nějaký fígl, jak koupit jen tu zpátečku ve first za tu pěknou cenu a tam letět economy? (tipuju, že by bylo nutné řešit jako dvě nezávislé letenky) .
[MH] KUL-LHR (F) 1376GBP ...ale
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Malaysia Airlines nabízí promo letenky na čerrven+červenec do Malajsie, např. Kuala Lumpur, Langkawi a další od 246€ = 6800CZK. Operuje A380  .
LHR-KUL 7000CZK čer, čvc s A380
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
U konkurence (F4F) je teď akce z Atén do USA za 150-200€, což je dost slušná cena. Je tam třeba trasa ATH-JFK-MIA-MSQ. Z NY by se dalo letět třeba do Kalifornie a pak přeletět do Miami. .
TK: ATH - USA - MSQ
Ve fóru Tipy na levné letenky
22 odpovědí