Témata uživatele kony

Témata uživatele kony

Téma Poslední reakce
Ahojte, tak se nám povedlo dát konečně dohromady cestovního průvodce po Peru. V Peru jsme byli dva týdny a zde je kompletní itinerář: http://www.ara.cz/peru/clanky-a-cestopi ... dny-v-peru Sami jsme se nechali inspirovat před cestou několika zahraničními články. Podobná trasa se dá klidně naplánovat i na tři týdny, s tím, že navštívíte třeba Bolívii nebo se vydáte na Inca Trail. Plno nápadů, co navštívit, najdete i v sekci Peru. Kdyby cokoliv, tak dejte vědět a rád poradím. Kony .
Peru na 2 týdny
Ve fóru Co vidět a navštívit
43 odpovědí
Svět se pomalu otevírá, přesto turismus zanechal a zanechává černou kaňku kolem cestování. Využijte tento čas a přečtete si, jak cestovat zeleně a chránit přírodní a kulturní bohatství naší země. Cestování se stane úžasných zážitkem pro vás a pro všechny ostatní. https://ara.cz/rady-na-cestu/jak...it-planetu  .
Udržitelné cestování
Ve fóru Co se nevešlo
87 odpovědí
Ahoj,plánuji delší pobyt v cizině (3-4 měsíce v Asii) a po několika letech budu dávat výpověď. Chci se zeptat na zkušenosti s podporou. Vím, že je potřeba se nahlásit do tří dnů po skončení práce, tudíž bych kupoval letenku třeba šestého dne následujícího měsíce.Slyšel jsem, že je nutné chodit na konzultace každý měsíc a pokud člověk nepřijde, tak ho vyhodí z úřadu práce, tudíž ztrácí podporu. Předpokládám, že úřad mi nenajde vhodné zaměstnání v rámci podmínek, kdy práce musí mít podobnou kvalitu jako předchozí, alespoň prvních pár měsíců na podpoře.Chtěl bych se zeptat, zda při nahlášení na úřad, už tam nemusím chodit znova alespoň měsíc a mám právo na první měsíc podpory. Tudíž si můžu koupit letenku šestého.Následně, jak jste to vyřešili, abyste ideálně čerpali podporu po celou dobu? Někdo mi poradil, že v nejhorším případě jde přerušit podporu a čerpat jí až po návratu. Můj cíl je si hledat práci dopředu v Asii, takže bych jí rád čerpal celou dobu.Vím, že správně podpora má sloužit jinému účelu, ale pracuji dlouho a práci bych si chtěl hledat při cestování.Děkuji za tipy,Kony  .
Pracovní úřad a podpora
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
54 odpovědí