Témata uživatele wessy

Témata uživatele wessy

Téma Poslední reakce
Dobrý den, nikde nemůžu najít, zda bez pozitivního testu můžu odletět z vídeňského letiště a přiletět zase zpět a poté přejet zpět do Česka. Na stránkách MZV se pouze píše o tom, že Češi mohou na území Rakouska pouze s pozitivním testem. Díky za info. Roman  .
Listopad 2020 - letiště Vídeň pro Čechy
Ve fóru Letiště
7 odpovědí
Vážení cestovatelé, nevíte, zda je možné bez testu přestoupit v Bergamu na let na Tenerife? Na stránkách mzv.cz je informace, že nesmíte opustit tranzitní prostor. Obávám se však, že ten bude třeba opustit, protože na kiwi.com je informace, že bude třeba znovu odbavit zavazadlo. Nevíte, jak to doopravdy je? Díky za info, Roman  .
Přestup v Bergamu při cestě na Kanáry
Ve fóru Letiště
4 odpovědi
Vážení cestovatelé, rád bych se poptal, zda je možné opustit letiště v Doha při přestupu, který je delší než 8 hodin. Nepodařilo se mi najít ucelenou informaci, která by jasně říkala za jakých podmínek (cena atd.) je možné se do města podívat a zda je možné například vízum získat on arrival či zakoupit již předem. Díky za jakékoli info, určitě tu bude někdo, kdo řešil podobnou záležitost. Roman .
Opuštění letiště v Doha
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
16 odpovědí
Ahoj cestovatelé, chtěl bych se zeptat, zda z vás někdo náhodou má zkušenost se vstupem do Malajsie s izraelským razítkem v pase. Už jsem pročetl mnoho webových stránek a na některých píšou, že je to úplně v pohodě a někde zase, že vás tam s tímto razítkem nepustí. Máte někdo zkušenost či přímo víte, jak to tedy je? Míříme do Malajsie, Bruneje a Indonésie. Bude jim razítko vadit? Díky moc za jakékoli info, Roman .
Malajsie s izraelským razítkem v pase
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
5 odpovědí