Příspěvky uživatele Magor

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Vůbec nebyl účel abych někoho haněl. Ale sami jenom dokazujete jak to funguje. Je možné vytvořit velice úspěšný informační web a nápad ho nazvat "Čech ve Vietnamu" je až geniální. A žít třeba z příjmu Cheapvisa. Nebo z banerů. A web dokonce získá spoustu svých obhajovatelů. To, že jsme se nikdy nedozvěděli nikde jinde o nějakém Čechu žijícím v Saigonu a neočekávané vymazání není normální. Já se snažil zdůraznit, že virtuálních osob na internetu existují miliony a zde toto byl velice dobrý příklad. Není potřeba hned urážet Mimochodem lidí schovaných před zákonem v Asii žije také dost. Zde nepodezírám, jenom ukazuji na jednu z mnoha možností.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mandarinko, většinou za vším je byznys. V Asii všeobecně se pracuje za provize. Někde jsem četl, že byl (byli) spojen (spojeni) s cheapvisa a od nich měl (měli) provize. Čím větší návštěvnost, tím větší příjem. Nepíši to jako fakt, nevím to, ale má to logiku. Já typuji, že se s nimi pohádal a proto skončil. Proto záměrně web vymazal. Protože kdyby to bylo jenom že mu lidé „neděkují“ mohl vymazat jenom mail nebo prostě neodpovídat. Já nikoho neobviňuji, (ani nemohu Vietnam ani neznám, nemohu posoudit jeho "rady") ale já bych na jeho „rady“ moc nedal. Prostě to bylo vše minimálně hodně divné

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Je mi vcelku jedno, zda existuje nebo ne. Jisté, je že se skrýval (skrývali) A stálé opakování „já pomáhám zadarmo“, ale oni mi nepoděkují bylo až úchylné. Přes maily na Facebooku nikdo zde nedoložil, kdo to je, (jsou) proč je ve Vietnamu, proč se skrývá. A že by se živil „misionářským pomáháním“ věří snad jenom malé dítě. Co dělá, čím se živí, na základě jakých zkušeností „radí“? Dokola opakuji, byl to excelentní úspěch získat „slávu“ pro někoho, o kom ani nevíme, zda existuje. O kom nevíme vůbec nic. Mimo jednoho jediného „obhajitele“, který ho „prý viděl“ v Malajsii, ale sám také mlží.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, v Asii na všech turistickým místech, městech, kde jsou cizinci, slaví normáně Silvestra. A i Nový Lunární rok. Naopak v místech, kde turisté nejsou, na malých městech, vesnicích, výhradně Nový Lunární rok. A Bali je více hinduistické.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Smutné je urážet a ještě smutnější být zaslepený. Internet je vynikající věc, ale současně velmi ošidná. Je zasycen nesmysly, manipulacemi. Virtuálními osobami se jenom hemží. Pokud přebírám ve větším rozsahu někoho názory, rady, porady, chci vědět kdo to je, jaké má zkušenosti, co dělá a jaký svými stránkami směřuje cíl. A pokud někoho hájím, to už bych ho musel skutečně velmi dobře znát. Opakuji, podařil se mu (jim) mistrovský manipulační kousek. Z vašich příspěvků je to viditelné. Udělal (udělali) si zde fanoušky, aniž oni vědí vlastně čí jsou fanoušky. Ještě bych pochopil, „líbily se mi stránky“ . Ale už ne nějaká neznámá, fiktivní osoba. A minimálně neurážím a zamyslím se. Váš „Magor“.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zde dlouhou dobu někdo psal jako Čech ve Vietnamu. Proky se s ním "prý" setkal. Nikdy se nezjistilo, kdo to vlastně je, čím se živí,.. A pokud ho "někdo prý viděl", také tají. Proč? Nikdy se nezjistilo co vlastně dělá, zda existuje, zda není virtuální, což dnes není problém. Celý konec, že web smazal, zmizel ze věta úplně, že "prý mu nikdo nepoděkoval" je také na hlavu. Ale byla to zjímavá epizoda jak je možné vytvořit dnes člověka a dokonce získat "slávu". Palec nahouru.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To jsem náhodu také četl, ale zase žádné jméno, fotografie, kdo to vlastně je, co dělá. čím se živí. Já nyní dostal také podezření, že to je vymyšlená osoba. Já myslím, že se mu nebo jim podařil geniální tah.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj Dave, je to škoda že už není, pár zajímavých informací jsem na jeho stránkách našel. Také jsem četl na internetu, že někdo zkoumal, kdo to vlastně je. Také jsem se díval, ale nic jsem nenašel. Četl jsem i názor, že to byla virtuální osoba, nikde ani fotografie, jméno, co tam dělal, nic. Jestli je to pravda, tak se mu (jim) to povedlo dokonale.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já jezdím do Vietnamu často, už jsem několikrát úspěšně využil víza na www.vietnamista.cz Mimochodem výborné stránky. Je vidět, že to je na základně zkušeností. A i zajímavé počtení

0
Citovat Zobrazit ve vláknu